starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Traditionele balsporten - Mogelijk op locatie in Noord Nederland

Wat ga je doen

Kom met je collega’s, vrienden of familie samen om jullie sportieve krachten te bundelen in wedstrijden van een traditionele balsport.

De sporten die gespeeld kunnen worden zijn rugby, voetbal, volleybal en handbal. Jullie kunnen er één kiezen of een combinatie daarvan. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Een ieder kan zijn of haar energie en vaardigheden kwijt, op eigen niveau deelnemen en het beste in zichzelf en het team naar boven halen.

De spelbegeleider zal alles in goede banen leiden! Bij grote groepen worden de wedstrijden in toernooivorm georganiseerd. De traditionele balsporten kunnen binnen of buiten op gras of kunstgras gespeeld worden. Leuk om te doen met een uitje met collega’s, sportteam of vrienden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01