tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Touren op een E-chopper door de omgeving van Leusden en Amersfoort

Wat ga je doen?

Stap op een e-chopper en kies jouw eigen avontuur in de betoverende omgeving van Leusden en Amersfoort! Verken deze prachtige regio vol diversiteit en ontdek de unieke charme van verschillende gebieden.

Betreed bijvoorbeeld de adembenemende bossen van Den Treek. Dit is een tocht vol rust en sereniteit, waar je geniet van de prachtige flora en fauna om je heen.

Of duik in de rijke geschiedenis van de historische binnenstad van Amersfoort en rij langs de middeleeuwse stadsmuren en de iconische Koppelpoort. Hier heb je sfeervolle pleinen en gezellige terrassen, waar je kunt ontspannen en de bruisende atmosfeer van deze levendige stad kunt ervaren.

Je kunt je ook laten verrassen door het betoverende polderlandschap van de Eem. Tijdens deze tocht rij je langs uitgestrekte velden met weidse uitzichten en geniet je van de rust en stilte die dit gebied te bieden heeft.

Daarnaast kun je kiezen om de Utrechtse Heuvelrug te verkennen, een gebied dat wordt gekenmerkt door zijn adembenemende bossen en idyllische dorpen. Hierbij rij je door schilderachtige landschappen en maak je kennis met de rust en schoonheid van deze groene oase.

Of je nu kiest voor een avontuurlijke tocht door de bossen, een duik in de geschiedenis van de binnenstad of het ontdekken van het polderlandschap, met een e-chopper tour beleef je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Stap op en laat je betoveren door de veelzijdigheid van Leusden en Amersfoort!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 34,50 per persoon (incl. BTW)
1 tot 150 personen
Vanaf 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01