starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Pier van scheveningen

Tips en ideeën

Top 5 bedrijfsuitjes Scheveningen

Top 5 bedrijfsuitjes Scheveningen

Voor een geslaagd bedrijfsuitje ga je natuurlijk op zoek naar de perfecte combinatie van locatie, activiteit en gezelligheid. Wordt het actief, avontuur, sportief, spel of vooral heel gezellig en lekker? Een plaats in Nederland die sfeer, ruimte en heel veel mogelijkheden biedt voor een bedrijfsuitje met een betoverend uitzicht, is Scheveningen.

In deze sfeervolle badplaats met Kurhaus, Pier, boulevard en strand met vele strandtenten kunnen jullie een hele dag genieten van zon, zee, strand en een bedrijfsuitje in Scheveningen. Ter inspiratie stelde 1001activiteiten.nl een top 5 van bedrijfsuitjes in Scheveningen samen:

1. Escape the beach

Deze activiteit combineert de spanning en actie van een escaperoom met de ruimte van het Scheveningse strand. In teams ga je met collega’s aan de slag om de raadsels op te lossen, de codes te kraken en op tijd te ontsnappen op het strand.

2. Expeditie Robinson

Robinson op het strand, de meest perfecte locatie voor deze uitdagende game met afwisselende proeven waarin actie en denken elkaar afwisselen en al jullie vaardigheden op de proef worden gesteld.

3. Powerkiten

Met ruimte en wind is het strand van Scheveningen natuurlijk een perfecte locatie om te vliegeren. Met de krachtige vliegers die je gebruikt bij het powerkiten ga je de strijd aan met de wind.

4. Workshop cocktail shaken

In een sfeervolle strandtent met uitzicht op zee gaan jullie aan het shaken met de lekkerste ingrediënten. Leer alles over shaken en smaken en proost na afloop met jullie cocktail, terwijl jullie de zon in de zee zien zinken.

5. Beach Games

Op het strand gaan jullie in teams strijden in leuke uitdagende onderdelen. Samenwerken, samen lachen, samen genieten, samen actief met de zon in je gezicht en het zand tussen je tenen.

Al zin gekregen in een bedrijfsuitje in Scheveningen? Kijk snel verder naar de mogelijkheden om een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen samen te stellen met een of meer activiteiten op het strand, de boulevard of het gezellige centrum.

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01