tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Tohua Island - Escape spel op locatie

Omschrijving

Op zoek naar een spannend spel om te spelen tijdens je teamuitje, vrienden- of vriendinnenavond, vrijgezellenfeest of familiedag? Doe dan dit spannende escape spel en zorg ervoor dat weergod Tãwhirimãtea geen tropische storm over het eiland afroept! Dit spel speel je op je eigen locatie, wij komen naar jullie toe.

De vrouwelijke bewoners van het Tohua eiland zijn ervandoor gegaan voor een vakantie. Maar voordat ze dat deden, hebben ze alle tiki’s verstopt. Dit is een groot probleem, want de tiki’s zijn symbolen voor de kinderen van weergod Tãwhirimãtea. De weergod is erg boos en stuurt een tropische storm naar Tohua eiland. Maar morgen is het groot feest op het eiland en dit dreigt nu in het water te vallen. Red het feest en zorg dat alle tiki’s op tijd teruggebracht worden!

Dit spel komt naar elke gewenste locatie in Nederland en België en is vanaf 14 jaar zelfstandig te spelen. Vanaf 12 jaar is het spel mogelijk met begeleiding.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
12 tot 48 personen
1 tot 1,5 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01