Tilburg
Activiteiten in Tilburg

Zoek een activiteit

Vanaf € 23,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Speel deze gezellige en uitdagende PopQuiz met je vrienden, familie of collega’s en maak er een swingend geheel van.
€ 19,00 per persoon
Vanaf 4 personen
Willen jullie een spannende activiteit doen? Een escape room niet jullie ding? Dan is de break in room echt iets voor jullie. Zoals de naam al aangeeft, de bedoeling bij een break in room is om de code tot de break in room te kraken, in plaats van uit te breken zoals bij een escape room de bedoeling is.
Vanaf € 33,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Op stap door Tilburg met maar één missie: zoveel mogelijk gebouwen toevoegen aan jullie vastgoedportefeuille. Deze spannende city game doet een beroep op vindingrijkheid en snelheid, terwijl je Tilburg leert kennen.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Na een wilde nacht is de kater van ongekende proporties en de chaos niet te overzien. Aan jullie de schone taak om alles op te lossen.
Vanaf € 50,00 per persoon
8 tot 80 personen
Tijdens deze kookworkshop leren we jullie gezelschap een heel diner koken op de barbecue. Prachtige vlees- en/of visgerechten en zelfs een dessert gaan jullie leren bereiden op de barbecue. Dit onder professionele begeleiding van onze chef en met een heerlijk glas wijn of fles bier in de hand. Uiteraard eten we bij mooi weer buiten.
€ 24,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Wil je als groep jezelf heerlijk uitleven in een afgezonderde buitenlocatie in Tilburg? Dan is Redneck Olympics een echte aanrader! Tijdens deze activiteit zullen teams de uitdaging met elkaar aangaan door middel van zes-kamp achtige opdrachten met een typische HillBilly tintje.
€ 23,60 tot € 30,85 per persoon
Vanaf 10 personen
Deze city game doet een beroep op jullie moed, vindingrijkheid en de gekke persoonlijkheid die in ieder van jullie schuilt.
€ 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen in Tilburg en vanaf 15 personen in Breda
Knock Out Kings is de citygame die geschikt is voor elk teamuitje, bedrijfsuitje familiedag of vrijgezellendag! Het is een uitje vol met actieve spellen en uitdagingen die in het centrum van Tilburg of Breda gespeeld zullen worden. Als koningen gaan jullie funny games tegen elkaar spelen waarmee kroontjes verdient kunnen worden.
€ 29,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Tilburg of op jullie eigen locatie
Op zoek naar een origineel smoelenboek voor op de zaak? Of wil je graag een portret van je kindje schilderen? Of misschien wel cadeau doen? Dan is de workshop Andy Warhol Portret schilderen een aanrader. Door het portret in de stijl van Andy Warhol te schilderen is deze workshop namelijk voor iedereen te doen.
€ 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op meerdere locaties in Nederland
Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s of vriendinnen aan een schilderij vol gezelligheid en plezier. Schilder voluptueuze dames die zichtbaar van het leven genieten.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest