starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Geef een thema aan je feest en maak er een gezellige avond van

Beoordelingen Themafeest

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 30 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 30

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Grandioos

Echte een aanrader, boot afgehuurd voor personeelsvereniging, alles klopte, gezellige avond gehad met leuk entertainment, heerlijk eten en een super bediening.
Kortom zoek je een gezellige avond, ga met de MS de Jordaan

maandag, 24 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

helemaal geweldig !!

Top ontvangst ! Lekker eten , genoeg te drinken , entertainment is ook geweldig we hebben lekker gedanst op super leuke muziek ! Super lief en aardig personeel ! Echt een aanrader wij komen zeker nog een keer terug !! Enigste nadeel is dat het een uurtje te kort is voor ons mocht het wat langer duren ?

zondag, 2 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Wij hadden vanavond ons vrijwilligers uitje op de MS Jordaan. Complimenten aan iedereen, de bediening, entertainment en de kok, het was een fantastische avond, super gezellig en heeeerlijk gegeten!

donderdag, 12 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top avond

Gezellig personeel en muziek.

zondag, 22 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

top avond gaat te snel voorbij

Super avond gehad heerlijke muziek top bediening een dikke 10 en heerlijk gegeten.
Wij gaan 20 juni deze boot huren om onze huwelijk te voltrekken en te vieren

donderdag, 5 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In één woord geweldig

10 augustus met mijn vrouw, zoon en schoondochter meegevaren op de MS De Jordaan ter ere van de verjaardag van mijn vrouw. Vanaf het ontvangst tot het vertrek was het één feest. Leuke muziek, lekker eten en drinken en niet vergeten gezellige gasten. De boot heeft een inrichting alsof je in een Jordanese huiskamer bent beland. De zanger zweepte het publiek op en iedereen deed mee. De muziekbingo was ook heel apart. Kortom dit moet je meegemaakt hebben. Ook mijn complimenten aan het personeel TOPPIE!!!

zondag, 11 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In een woord geweldig

De hele tijd van het begin tot het eind is het feest geweldige bediening echt geweldig

vrijdag, 19 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Gezellig en heerlijk geweest!
Zo'n uitje is nergens anders te vinden!
Zo vrolijk wordt je hier van,geweldige mensen!

zondag, 14 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig afscheid van het weekend

Een dikke 10 lekker ontspannen iedereen zingt een lied of het nu nederlands, opera, operette, of Franstalig is gewoon een heerlijke sfeer. Top

vrijdag, 12 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Gezellig en heerlijk geweest!
Zo'n uitje is nergens anders te vinden!
Zo vrolijk wordt je hier van,geweldige mensen!

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is altijd pret op deze 'foute' jordanese boot.

Het is altijd pret op deze 'foute' jordanese boot.

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Gezellig en heerlijk geweest!
Zo'n uitje is nergens anders te vinden!
Zo vrolijk wordt je hier van,geweldige mensen!

dinsdag, 25 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

André’s open podium topavond

Andre’s open podium elke maand weer genieten van het accordeonspel van André en de geweldige zangers en zangeressen die spontaan een liedje zingen

woensdag, 19 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een fantastisch vrijgezellenfeest

Door mijn vrienden verrast met een avondje op de MS de Jordaan. Schor van het zingen. Wat een feestje kunnen jullie er van maken :-)

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagde casino avond!

Keurig! Nette casinotafels met zeer vriendelijke croupiers.
Een casino avond heeft een hoog entertainment gehalte!

donderdag, 1 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een superleuke quiz!

Is alles naar wens geweest? Ja!
Wat vonden jullie van het spel? Heel leuk en veelzijdig spel, door de verschillende soorten rondes en hoe interactief het is.
Hoe vonden jullie de presentatie van het spel? Ziet er super goed uit, het is leuk dat er veel (nostalgische ;)) filmpjes in zitten, muziekfragmenten, zwakste schakel spel.
Wat vonden jullie van de decoratie? Erg leuk en goed uitgevoerd, door alle posters, maar ook de aankleding op tafel en natuurlijk jouw Ali G pak ;)
Wat waren de reacties vanuit de groep nog? Ik heb alleen maar gehoord dat iedereen het erg leuk vond en het was ook te merken tijdens het spel dat iedereen het erg naar hun zin had. Sowieso past een quiz goed bij onze groep
Heb je eventueel feedbackpunten voor ons? Wellicht had de muziekronde vragen voor ons iets moeilijker gemogen, maar dat is ook een kwestie van smaak en samenstelling van de groep.

maandag, 17 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond

Heerlijke avond gehad... Ik Hou van Holland. Goed eten drinken en leuke show.
Eten en drinken prima verzorgd... en tja dat ik in 1 keer 8 consumpties over me heen kreeg kan gebeuren. De ober heeft zich ongeveer 346 keer verontschuldigd maar tja dat kan gebeuren! Verder genoten van de avond en is zeker voor herhaling vatbaar!

maandag, 2 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Originele Activiteit

Het is enorm naar ons wens geweest. Fijne communicatie vooraf. Duidelijkheid en enthousiasme aan de telefoon en via de mail. Professioneel dat er van tevoren ook netjes een draaiboek toegestuurd werd.
Origineel en actief voor een quiz. Dit vond ik erg positief. De dansbattle, zang en reclames raden is van meerwaarde. Een standaard quiz is alleen met vragen en eventueel een grappig filmpje. Ook het dansje met Jody Bernal zorgde voor sfeer.
Erg enthousiast en leuk gepresenteerd. Door zelf zo enthousiast te zijn, krijg je de teams meer los.
Iedereen heeft ontzettend genoten en vonden het een originele activiteit die goed aansloot op de doelgroep.
Bedankt voor de leuke avond en nog heel veel succes in de toekomst!

vrijdag, 18 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Compleet, afwisselend en uitdagend

het was helemaal naar wens. Het spel was leuk, afwisselend en de aankleding van de ruimte was ook top! Leuke posters en details.
De opzet van het spel was goed en de vraagstelling duidelijk. Leuk en enthousiast gepresenteerd. Iedereen was enthousiast en vond het een leuk spel. Lekker zo houden!

dinsdag, 23 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nog lang over nagepraat

Het was echt een geweldige avond we hebben er nog lang over na gepraat. Als er iemand iets wil organiseren zal ik jullie zeker aanbevelen.
Bedankt voor de leuke avond.

Groeten Erwin Jansen

maandag, 10 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hier wordt nog lang over gesproken!

Hoi Sjonnie & Princess Peach , wij hebben met z'n allen een geweldige avond gehad mede dankzij de manier waarop jullie het presenteerden,alleen maar positieve reacties. Het spel was geweldig leuk,veel variatie en de groepen speelden het fanatiek mee,en wij zouden het iedereen die een super avond wil beleven zeker aanraden. Namens de groep AL LANG SAMEN hartstikke bedankt dat we dit met Stefan(sjonnie) en Linda(princess peach) hebben mogen beleven,hier wordt nog lang over gesproken BEDANKT!!!

dinsdag, 27 juni 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

F A N T A S T I S C H

Beste Stefan,
wij hebben ook ongelofelijk genoten van de avond. We hebben erg leuke reacties terug gekregen. Iedereen kijkt terug op een avond van plezier, herkenning, teamgeest, lekker eten, gezelligheid, sfeer, enzovoort.
En inderdaad erg veel “oh ja’s”! Dat is dus echt zo! Wat is er dan toch veel gebeurd in zo’n decennium wat al zo diep is weggezakt op je harde schijf. En wat dan toch ineens weer wakker geschud wordt.
Geweldig was het! Het is gewoon een echte aanrader voor iedereen en leeftijd is van ondergeschikt belang. Want ook onze benjamin van 19 jaar heeft het prima naar zijn zin gehad ook al viel er voor hem weinig of niets te herkennen. Dat zegt op zich al genoeg over de goede opzet, de beleving en het enthousiasme waarmee jullie er invulling aan gaven.
Nogmaals heel, heel erg bedankt voor jou en Eva. Je kunt met recht pronken met dit concept hoor

maandag, 15 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijze leuke avond

We hebben een zeer geslaagde avond gehad en heb van iedereen veel positieve reacties gehad.
Het spel en entertainment was allemaal hartstikke leuk en goed geregeld. We hebben erg gelachen.

Het eten was goed, alleen qua drank mocht er wel iets vaker rond gelopen worden, zijn der vaak vergeten en moesten er zelf elke keer om vragen.

Maar dat mocht de pret niet drukken, iedereen heeft een onwijze leuke avond gehad :)

woensdag, 26 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanbeveling

‘Super enthousiaste spelbegeleider, spel goed onder controle. Onze medewerkers hebben ervan genoten en dit is de sfeer zeker ten goede gekomen. Het aspect verkleden, is zeker een aanrader, dan zijn ze er op voorhand al onderling mee bezig. Spel is een beetje leeftijdgebonden, dus leeftijden goed mixen. Er werden veel aspecten aangehaald in het spel (muziekfragmenten, tv fragmenten) wat het spel leuk maakte. Ideale groepsactiviteit om de sfeer aan te halen’!

woensdag, 8 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg goed verzorgd

Het was zeker een geslaagde middag! We vonden het erg goed verzorgd met de presentatie en de filmpjes en alle attributen. De lengte was ook prima, net als de locatie. De foto's zijn ook erg leuk!

Ik zal ook het laatste factuurbedrag overmaken.

Nogmaals bedankt!

Groeten
Karin

donderdag, 8 december 2016

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01