starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Themafeest "Christmas in the Air" op locatie vanaf 50 personen

Wat ga je doen

Zie je de eerste sneeuwvlokjes en glitters al en hoor je de belletjes tinkelen? Ho ho ho de kerstman is gearriveerd dus jouw personeelsfeest, huwelijksfeest of bedrijfsevent in een onvervalst kerstthema kan beginnen: Christmas is in the air.

Compleet met kerstengelen, champagne, kerstpunch, cadeaus en de kerstman vieren jullie een waanzinnig kerstfeest in een prachtig kerstdecor. Alle kersthits passeren de revue, zodat iedereen in eigen stijl een dansje kan maken.

Dit kerstfeest vier je ook buiten de feestdagen om op een locatie naar keuze in Nederland en is inclusief alle hierboven genoemde extra’s, een partymanager, DJ, fotograaf, verlichting en een late-night snack. Aanvullend kan een heerlijk kerstdiner of buffet verzorgd worden, maar ook een drankenarrangement, live band of acts, kerstworkshops en showdanseressen behoren tot de optionele mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01