starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Themafeest "Bal Masqué" op locatie vanaf 50 personen

Wat ga je doen

Dit themafeest heeft een mysterieus en glamoreus tintje, want naast de prachtige kostuums draagt iedereen een masker. Zo wordt de verleiding tot een flirt of verleidelijke dans net iets groter.

Het feest gaat van start met een exotisch burlesque optreden en workshop. Daarna kan iedereen de dansvloer op of een gokje wagen aan de speeltafel. Hertogen, hofdames, harlekijnen en andere helden maken er een spetterend feest van uit vervlogen tijden.

Dit themafeest voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, huwelijksfeest of ander zakelijk event vindt plaats op een locatie naar keuze in Nederland en is inclusief bovengenoemde activiteiten, fotograaf, DJ, partymanager, verlichting, decor, cocktailproeverij en late-night snack. Aanvullend zijn een drankenarrangement, live acts of band en diner of buffet mogelijk.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01