tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro label load home whatsapp
Thema kinderfeestjes

Welk fantastisch feestje gaat het worden?

Leef je helemaal in en uit met een themafeestje voor de kinderen

Een feestje met een thema is met name voor kinderfeestjes heel geschikt. Vanwege de voorpret over het thema kunnen kinderen zich heel goed inleven en weten ze snel waar ze aan toe zijn. Kies een thema dat past bij de jarige en bij de groep.

Daarnaast kun je het thema aanpassen aan de leeftijd van de kinderen. De pret begint al bij de uitnodiging, de kleren die ze aan kunnen trekken en wordt doorgevoerd in de versieringen en de activiteiten op het feestje. Je kunt het zo gek maken en bedenken als je zelf wilt.

Huur een themakist en gebruik de inhoud om thuis een themafeestje te bouwen. Huur een organisatie in die het thuis voor je komt regel of ergens op ene locatie of trek er zelf op uit en maak er met een leuke activiteit en de nodige fantasie, inspiratie en creativiteit een fantastisch feestje van.

Filter 11 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 11 kinderfeestjes gevonden

kostuums bij de themakist superhelden Tonen

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 134 beoordelingen
Vanaf € 47,50 per kinderfeestje
Vanaf 6 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Complete themakisten in 15 thema’s voor een onvergetelijk kinderfeestje thuis! Of één van de 12 thema-speurtochten als basis voor een kinderfeestje of als aanvullende combi met de themakist!

Tonen
Vanaf € 175,- per kinderfeestje
2 tot 12 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Voor het vieren van een zeer bijzonder kinderfeestje kun je onze Partijtjesbus langs laten komen. Wanneer wij voor de deur staan, kunnen jullie instappen en komen jullie terecht in misschien wel het kleinste theatertje van Nederland.

Tonen
Vanaf € 11,95 per kind
10 tot 30 kinderen
Beekbergen, Veluwe
Korte omschrijving

Met al je vriendjes en vriendinnetjes je kinderfeestje vieren bij ons! Al bij binnenkomst is het 1 groot feest.

Tonen
Vanaf € 17,50 per kinderfeestje
2 tot 16 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Een tof kinderfeestje thuis organiseer je heel gemakkelijk met een speurtochtpakket. Er zijn speurtochten voor kinderen in de leeftijd 4/5 tot 7 jaar en van 7 t/m 10 jaar. 

Tonen
€ 5,- per kind
2 tot 50 kinderen
Amsterdam, Schiphol
Korte omschrijving

Succes gegarandeerd met onze Speurtocht op Schiphol! Voor het vieren van jouw kinderfeestje krijg je een doe-het-zelfpakket met alle instructies en benodigdheden voor een waanzinnige speur- en puzzeltocht van maar liefst 3 á 4 uur op Nederlands grootste luchthaven. Lukt het jullie de verloren tas terug te vinden?

Tonen
€ 17,50 per kind
6 tot 10 kinderen
Tilburg
Korte omschrijving

Ga met Drakenspeurder Joris op zoek naar een écht drakenei. Onderweg vind je ook nog een échte drakentand, een klauw en een schub. Een speurtocht vol avontuur en boodschappen in geheimtaal.

Tonen
€ 16,95 per kind
8 tot 10 kinderen
Houten
Korte omschrijving

Op onze Geheim Agent Academie (G.A.A) leer je alle vaardigheden die een geheim agent nodig heeft!

Tonen
Vanaf € 145,- per pakket
2 tot 15 kinderen
Provincie Flevoland, Provincie Utrecht
Korte omschrijving

Wie wil er nu niet slijm maken of een raket lanceren?

Tonen
Vanaf € 12,50 per kind
Vanaf 8 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Een Superheldenkinderfeestje is het leukste kinderfeestje van Nederland. Is jouw kind helemaal gek van superhelden zoals Spiderman, de Hulk en Iron Man en wil je dit combineren met een sportief feestje? Tijdens dit kinderfeestje gaan aan de slag met leuke superhelden onderdelen en gaan actief aan de slag met leuke spelletjes.

Tonen
€ 95,- per kinderfeestje
6 tot 10 kinderen
Wij komen op locatie in Noord-Brabant
Korte omschrijving

Superheld Zep komt bij jullie langs om een te gek kinderfeestje te geven. Zep tovert jullie om tot echte superhelden, en neemt voor elk kind een masker en een cape mee. Jullie knutselen je eigen superheldenriem en armbeschermers, en deze mogen jullie natuurlijk mee naar huis nemen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01