starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Theeproeverijen

Een kopje thee of twee drink je op een van deze gezellige proeverijen

Thee proeven en gezelligheid: een perfecte combinatie

Een kopje thee wordt in de Nederlandse huishoudens meerdere maken per dag gedronken en vervangt voor velen zelfs de dagelijkse koffie. Maar wat weet je nou eigenlijk van thee?

Met een theeproeverij leer je van alles over verschillende soorten thee, de herkomst van thee en over hoe je het beste thee kunt zetten en drinken. En dit is allesbehalve saai want ook het woord theeleuten wordt tijdens een proeverij uitgebreid in praktijk gebracht. Heel vel lekkere kopjes thee drinken en ondertussen uitgebreid bijkletsen en lachen.

Thee drinken verbroedert of verzustert zo je wilt. Een gezellige bezigheid vaak vergezeld van de nodige lekkernijen die zeer in de smaak valt bij uiteenlopende gezelschappen als vriendinnen, collega’s of families. Leuk voor een teamuitje, vrijgezellendag of zussenbijeenkomst.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Theeproeverij op onze locatie in Den Bosch

Ideaal voor echte theeleuten. Er zijn huisgemaakte hapjes aanwezig, waaronder chocolaatjes, muffins en koekjes. Lekker bijkletsen en ondertussen alles leren over bijzondere theesmaken.

Prijs
Vanaf € 19,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Den Bosch
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01