tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer acteer workshops
Theater workshop

Pak je podium en laat je talenten de vrije loop, van improviseren tot musical

Ontdek de magie van theater - Onze inspirerende workshops

Stap in de betoverende wereld van theater en show en ontdek onze diverse workshops die je uit je comfortzone halen, je zelfkennis vergroten, improvisatievaardigheden aanscherpen, en je zelfvertrouwen een boost geven. Of je nu droomt van het schitteren op het podium of op zoek bent naar een teambuildingervaring, onze workshops bieden een unieke gelegenheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en creatieve expressie te omarmen.

Wat maakt deze workshops zo leuk?

  • Uit je comfortzone - Stap uit je comfortzone en ontdek nieuwe aspecten van jezelf. Theater en show bieden de perfecte omgeving om grenzen te verleggen.
  • Zelfontdekking - Leer jezelf beter kennen. Theater en show kunnen een spiegel zijn die je helpt om dieper in jezelf te kijken.
  • Improvisatie - Scherp je improvisatievaardigheden aan en leer snel te reageren in onverwachte situaties. Een geweldige vaardigheid voor zowel op het podium als in het dagelijks leven.
  • Creatieve uitingen - Laat je creativiteit de vrije loop en ontwikkel je vermogen om verhalen te vertellen en emoties uit te drukken.
  • Spreken in het openbaar - Verbeter je spreekvaardigheid en vergroot je zelfvertrouwen bij het spreken in het openbaar.
  • Leerzaam en leuk - Onze workshops zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je zult nieuwe vaardigheden ontwikkelen die in diverse aspecten van je leven van pas komen.
  • Teambuilding - Versterk de band met je team door samen te werken aan geweldige theater- en showproducties. Het vergroten van onderling vertrouwen en samenwerking staat centraal.

Voor wie zijn deze workshops geschikt?

Onze workshops zijn ideaal voor teamuitjes, afdelingsuitjes, bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Ze zijn ontworpen voor groepen die willen leren, zichzelf beter willen begrijpen, aan zelfreflectie willen werken en teambuilding willen bevorderen. Het is de perfecte gelegenheid om samen te komen, te leren en te groeien.

Laat je meeslepen door de magie van theater en show tijdens onze workshops. Bekijk alle mogelijkheden, laat je inspireren en ontdek een wereld vol creativiteit en zelfexpressie.

Weergave:
4 theater workshops
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Workshop Improvisatietoneel / Theatersport

€ 20,- tot € 30,- per persoon
6 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01