tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search kids euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer entertainment kinderfeestje
Theater kinderfeestje

De leukste theatershows voor elke leeftijd

Voor wat jongere kinderen is het een superleuk idee om een theaterfeestje te organiseren waarbij een poppentheater de centrale plaats inneemt. De fantasie van kinderen is enorm en ze stappen moeiteloos in de belevingswereld van gekke of mooie poppen die de mooiste avonturen beleven of grappige dingen meemaken.

Lees verder

Het leuke van poppentheaters is dat ze vaak klein en gemakkelijk te vervoeren en op te zetten zijn, zodat ze meestal naar iedere locatie toe kunnen komen. Ook gewoon bij je thuis. Er zijn poppentheaters uit koffers, vanuit een busje of op een andere creatieve manier vorm gegeven. Maar er zijn ook poppentheaters die een eigen vaste locatie hebben waar je welkom bent.

Als de kinderen oud genoeg zijn kan de voorstelling gecombineerd worden met een workshop poppen maken of een workshop poppen spelen waarbij de kinderen zelf een voorstelling kunnen geven. Kijk snel verder of dit magische kinderfeestje binnenkort ook bij jullie langs kan komen.

 

Weergave:
4 kinderfeestjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01