starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

The Pub Games - Interactief Doe-het-zelf Spel

Wat ga je doen

Neem het in teams tegen elkaar op in meerdere interactieve spelrondes! Iedere 15 minuten start er een nieuwe spelronde en word je met je team uitgedaagd met een nieuwe opdracht. Van het kraken van codes, toveren met letters tot het raden van namen. Samenwerken is een must om slimmer, beter en sneller te zijn dan de andere teams!

Interactief

Iedere spelronde krijg je als team een opdracht op papier en geef je de keuzes of antwoorden door via één smartphone. Die smartphone geeft je direct respons, waar je als team weer op moet reageren. Ondertussen zie je hoe je als team scoort ten opzichte van de andere teams op groot scherm. Jullie gaan toch niet verliezen he!?

Doe-het-zelf

Dit spel is zonder spelbegeleiding maar eenvoudig te organiseren. Eén speler neemt de taak van spelleider op zich en deelt de opdrachten uit en houdt de speeltijd in de gaten. De spelleider kan gewoon mee spelen, zonder daar voordeel uit te behalen. Wil je liever een spelshow? Regel een microfoon en zet de sfeer naar je hand!

Speel waar en wanneer je maar wil!

Je kan The Pub Games altijd en overal spelen: thuis, op kantoor of op één van onze spellocaties. Je kan spelen wanneer je maar wil en rustig een pauze nemen om te genieten van een borrel of diner. De speeltijd is 2 uur, maar kan teruggebracht worden tot 1 uur. Het spel is ook in het Engels beschikbaar!

Bestellen?

Je krijgt van ons digitaal het spelpakket toegestuurd.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01