starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

The Pub Games - Het spel waarbij je met iedereen samenspeelt

Wat ga je doen

Een spel spelen met verschillende interactieve spelrondes waarbij je zowel met als tegen elkaar speelt! Iedere spelronde wissel je van team en ben je als speler voor je score afhankelijk van de teamprestatie. Door deze unieke manier van spelen, speel je en spreek je met iedereen!

De spelrondes

Iedere spelronde is anders, van het kraken van codes en raden van namen, tot het toveren met letters en het handelen in specerijen. Na alle spelrondes is er één speler die de meeste punten heeft verzameld en zich de winnaar mag noemen van The Pub Games!

Combineer het met een diner of borrel

Ieder spel is 10-15 minuten, waardoor de spellen eenvoudig te combineren zijn met een diner of borrel. Je kan zelf de totale speeltijd bepalen van 1 tot 2 uur.

Overal te spelen

Nodig ons uit op jouw locatie of vraag naar één van onze spellocaties. Wij vragen jullie om zelf een aantal smartphones mee te nemen (ieder team speelt via één smartphone). Extra interactieve sfeer creëren we door op een scherm live de tussen- en eindstanden te projecteren.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01