starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

The Pub Games - De spellen waarbij je met iedereen samenspeelt

Wat ga je doen

Bij deze nieuwe competitie van interactieve spellen speel je zowel met als tegen elkaar! Ieder spel wissel je van team en ben je als speler afhankelijk van de teamprestatie. Dat zorgt niet alleen voor een competitieve sfeer, maar ook voor een hoop plezier en gezelligheid. Samenwerken is een must en het wisselen van teams zorgt ervoor dat je met vrijwel iedere speler een keer samenspeelt, maar ook van een hapje en drankje geniet!

De spellen

De spellen zijn allemaal een combinatie van kennis, snelheid, strategie en geluk. Zo gaan jullie onder andere van alles raden uit een blaadje vol omschrijvingen, zo snel mogelijk codes kraken en toveren met letters. Ieder spel vraagt weer andere vaardigheden en zijn er weer nieuwe winnaars. Maar er is maar één speler die na alle spellen de meeste punten heeft verzameld en zich de winnaar mag noemen van The Pub Games!

Combineer de spellen met een diner of borrel

Ieder spel duurt 10 tot 15 minuten, waardoor de spellen eenvoudig te combineren zijn met een diner of borrel. Je kan zelf de totale speeltijd bepalen van 1 tot 2 uur.

Overal te spelen

Nodig ons uit op locatie of maak gebruik van de locaties die met ons samenwerken. Wij vragen jullie om zelf een aantal smartphones mee te nemen (ieder team speelt via één smartphone). Extra sfeer creëren we door op een scherm live de tussen- en eindstanden te projecteren.

De spellen zijn ook in het Engels beschikbaar!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01