tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

The Moneygame - Winter edition

Omschrijving

The Moneygame - Winter edition is een unieke teambuildingsactiviteit. Het doel? Dat is duidelijk: verdien met jouw team zo veel mogelijk geld! Hoe? Dat mogen jullie helemaal zelf weten, alles is geoorloofd. Nadat de groep in teams onderverdeeld is, gaat het spel beginnen. Ieder team krijgt een boekje waarin de uitleg én de waarde van iedere activiteit staat.

De inhoud is erg divers. Er zijn voldoende uitdagingen voor de aanpakkers, de creatievelingen en de denkers. Na de uitleg en het verdelen van de boekjes is het tijd om even rustig te gaan zitten. Wie vindt wat leuk en wie is waar goed in? De opdrachten hoeven niet altijd met een compleet team uitgevoerd te worden. Verdeel de taken en opdrachten zó dat jullie aan het eind van de rit het meeste geld bij elkaar hebben gespaard.

Niet alleen met de activiteiten die wij voor jullie klaargezet hebben kan geld verdiend worden. Jullie kunnen ook andere teams óf zelfs onze instructeurs uitdagen. Kan jouw team het langst een gezamenlijke handstand maken? Ken jij de tekst van het "Grunnens laid" helemaal uit je hoofd of ben jij écht de beste in eikeldopfluiten? Daag dan een ander team uit en bewijs jezelf! Hoe origineler de opdracht, hoe groter de kans dat een instructeur óók wat geld in de pot legt.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 32,50 per persoon (incl. BTW)
8 tot 500 personen
2 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01