tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

The Maze 2.0 - Het leukste low budget groepsuitje

Wat ga je doen?

The Maze 2.0, het leukste low budget groepsuitje! Op zoek naar een originele outdoor groepsactiviteit? Dan zit je hier helemaal goed! In de nieuwe citygame The Maze dwaal je door een virtueel doolhof. Via leuke en pittige opdrachten kom je steeds dichter bij de uitgang, of raak je juist verder van het padje… The Maze is het perfecte low budget uitje om samen met een groep vrienden, vrijgezellen, studenten, familie of collega’s te spelen in een leuke en gezellige stad naar keuze. The Maze is door het competitie-element een geweldig alternatief voor de reguliere (indoor) escape rooms.

The Maze 2.0 speel je in teams die tegen elkaar strijden om de winst. Eén team bestaat uit max. 5 personen. In precies 2,5 uur moet je uit het labyrint zien te ontsnappen door 6 opdrachten uit te voeren die 6 escapecodes opleveren. Daarnaast zijn er ook nog listige bonusopdrachten. Alleen de juiste oplossingen leveren punten op en het team met de meeste punten wint The Maze 2.0! Je speelt het spel met je eigen smartphone. Via Google Maps loop je naar de verschillende locaties. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer.

De 6 opdrachten:

  • The Maze: (ver)dwaal door de guurste steegjes van de stad
  • Photoshoot: zoek de locaties waar de vreemde foto's zijn gemaakt
  • The Bulletin Board: los de eigenaardige formule op
  • No Time 2 Lose: een cryptische puzzel waarbij alles draait om tijd
  • The Secret Code: ontdek de waarde van letters
  • The Magic Square: zoek het magische vierkant

Eén van de deelnemers is de GameMaster. Deze persoon regelt de teamindeling, legt het spel uit en maakt aan het eind de winnaar van The Maze bekend. De GameMaster kan zelf ook meespelen. Wij zorgen voor een spelgebied in een stad naar keuze, spelmaterialen, duidelijke instructies voor de GameMaster en een leuk aandenken voor alle deelnemers. De prijs is inclusief: spelmaterialen, instructie GameMaster en een tool om spelscore te berekenen.

Tip: Deze activiteit wordt ook vaak geboekt als studentenuitje bij introductiedagen van hogeschool, universiteit of studieverenigingen. Ook beschikbaar in het Engels. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kortingen voor grotere groepen te bespreken.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 8,83 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
2,5 tot 3 uur
Goed om te weten:
  • Op eigen gelegenheid te spelen
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01