tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

The Last Bottle - Code Kraak spel op locatie

Omschrijving

Er is een alcoholverbod ingevoerd in de stad! Nergens is meer een fles te vinden, en om één van de laatst overgebleven flessen te kunnen openen moet je de code zien te kraken. Een spannend code kraak spel voor vrijgezellenfeesten en vriendenavonden.

Welk team komt er als eerste uit en weet de code van de fles te kraken? Die wint de fles natuurlijk! Je speelt het spel in kleine groepjes en moet flink je hersenen aan het werk zetten.

Wij komen op elke gewenste locatie in Nederland en België met dit spel naar je toe. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
12 tot 60 personen
1 tot 1,5 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
8,0 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

spannend en uitdagend !

Zonder veel verwachtingen naar een inloopavond geweest. Er waren 24 aanmeldingen en de groep was zeer gemixed. Goed georganiseerd door de enthousiaste spelleiding. Uitdagende en verrassende opdrachten met veel interactie tussen de deelnemers. Kortom een ideale activiteit om elkaar al spelend beter te leren kennen, en nog competatief en gezellig ook. Een aanrader dus, ook als onderdeel van een groeps-activiteit.

Door: Toon
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01