starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

The Hangover Tablet citygame Delft

Wat ga je doen

Deze city game is een echte knaller op een top vrijgezellendag. Na een wilde nacht is de kater enorm en de chaos niet te overzien. Los het op en maak plezier.

In teams worden jullie met een tablet door de stad gestuurd om munten te verzamelen en de problemen op te lossen. Zorg dat de bruidegom er weer tiptop uit komt te zien, terwijl jullie de virtuele personages ook nog te slim af zijn.

Deze bruisende vrijgezellendag-activiteit spelen jullie in Delft op een dag en tijdstip naar keuze. Inclusief 1 drankje pp., goede en enthousiaste begeleiding, 1 tablet per team en een prijs voor het winnende team. Informeer naar de mogelijkheden voor een lunch vooraf of diner na afloop of de mogelijkheid om met een andere activiteit te combineren.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01