starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

The Hack Game

Wat ga je doen

SYSTEM HACKED! Paniek! Al jullie gegevens kunnen openbaar gemaakt worden. Het systeem bij jullie op kantoor is volledig gehackt. Opeens verschijnt er bij iedereen die hard aan het werk is, een zwart scherm. Groene letters lichten op: SYSTEM HACKED! Natuurlijk willen jullie maar één ding; het systeem herstellen. Om dit waar te maken moeten jullie, samen met je collega’s, talloze puzzels en raadsels oplossen.

Maar wees gerust, paniekaanvallen zijn niet nodig; jullie systeem is natuurlijk niet echt gehackt… We hebben alles onder controle. Jullie worden volledig meegenomen in de wereld van hackers. Een te gekke en unieke ervaring waarbij jullie achter de gevolgen komen van een hackaanval, en belangrijker; hoe dit voorkomen kan worden. Naast een unieke ervaring is deze activiteit ook een serieuze game waarvan iedereen iets opsteekt. Verdiep je in een wereld vol hackers.

Hack Game – het uitje

Natuurlijk komen onze hackexperts bij jou op locatie. Nadat we deze misschien wel zelf achterhaald hebben door middel van hacking. Voorafgaand hebben we al verschillende keren contact gehad; zodat we precies weten wat de wensen en behoeften van de groep zijn. We zorgen voor een passend programma. Op de dag zelf zullen onze hackexperts ruim op tijd aanwezig zijn om de nep-hack uit te voeren. Daarna is het zover; alle computers worden “gehackt”. Schrik niet, want de begeleiders hebben alles onder controle en alle informatie is fictief. Naderhand is er geen spoor meer te herkennen van deze nep-hack. Alle deelnemers moeten bij elkaar komen voor een introductie, waarna zal het spel van start gaat. Serious gaming; spelenderwijs leren de deelnemers meer over hackers en hackaanvallen. Wie weet de hack als eerste te verslaan?

Lunch – diner – borrel

Voorafgaand, tijdens of aansluitend aan deze unieke game een hapje of een drankje nuttigen? Dat kan! Geef jullie voorkeur aan en wij regelen het. We werken met veel horecagelegenheden en cateringbedrijven samen, waardoor we aan jullie wensen kunnen voldoen. Samen zorgen we voor een uiterst geslaagde activiteit.

The hack game is vanaf medio april 2020 beschikbaar.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01