tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Are you ready for THE GAME...? Een teambuilder in jouw stad met veel paranoia

Wat ga je doen?

Er ontspannen op uit samen met je collega's, maar wel met veel spanning! Een serieus avontuur in de stad van jullie keuze!

Op professionele wijze worden jullie gefilmd, gevolgd en geconfronteerd met acteurs. Prikkelende opdrachten die jouw mensen uitdagen. Een memorabele ervaring waar mensen echt nog jaren aan terugdenken.

In kleine teams al samenwerkend lopen jullie door de stad van jullie keuze, waar opeens iedereen verdacht is... ""Hé dat zei ik net...en nu krijg ik er een smsje over..."  "Volgens mij zit er afluisterapparatuur ergens.."  "Of worden we toch achtervolgt?"

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,50 tot € 60,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 550 personen
3 tot 5 uur
Nederlands en Engels
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding

Gemiddeld een 10,0 uit 67 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,8 Prijs/kwaliteit

Super toffe ervaring gehad met het team.

Nu, enige dagen later heerst nog steeds verbazing, verwarring en nog een lichte neiging voortduren over onze schouders te kijken.
Uitvoering en spanning waren ver boven verwachting. Ook het organiserend comité wist dermate weinig dat het vanaf minuut 1 ook mee kon spelen.

Door: Cor

Fantastisch! Echt een aanrader!

The Game – Procurius – 7 personen in Zwolle
Dit is een personeelsuitje waar nog lang over nagepraat wordt. Het spel heeft zo veel elementen, dat er voor iedereen altijd iets te doen is. En de paranoia die ontstaat op het moment dat de eerste berichtjes binnenkomen, en je door hebt dat je in de gaten gehouden wordt… Fantastisch! Echt een aanrader!

Door: Brigith
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01