tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite email check load arrow head euro persons time info weather flag home pictures2 lightbulb flame

The Chase - Het spannendste achtervolgingsspel van Nederland

Wat ga je doen?

The Chase is een outdoor ‘escape game’ die jullie in kleine teams (2/3 personen per team - meer ook mogelijk in overleg) kunnen spelen via een app op je eigen telefoon. Het spel is geïnspireerd op het achtervolgings-programma Hunted van de NPO en YouTube-hit ‘Het Jachtseizoen’.

Tijdens het spel ervaar je een waar kat-en-muisspel. Dit super-actieve spel bevat geen breinkrakers, maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt door de hoeveelheid actie en tactiek. The Chase is op elke locatie te spelen vanaf 8 personen (4 teams van 2 spelers) tot bijna onbeperkte groepsgroottes. The Chase is ook in het Engels te spelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de kortingen bij grotere aantallen. Tijdens ‘The Chase’ ontsnap je samen met je team uit de gevangenis en wil je direct weer een mooie buit scoren, maar dit wordt niet makkelijk aangezien er premiejagers op de loer liggen. Via je telefoon zie je een aantal kluizen in de buurt die je leeg kan roven, maar elke 5 minuten zien de premiejagers jullie gps-locatie. 

Ook wordt jullie locatie voor de premiejagers zichtbaar als jullie een kluis hebben gekraakt. Wegwezen dus! Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid. De criminelen worden premiejagers en vice versa. Na het spel wordt gekeken welk team de beste tactieken heeft toegepast en wie de meeste pegels heeft binnengeharkt.

Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 11,25 tot € 14,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
1,5 tot 2 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Op eigen gelegenheid te spelen
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01