starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Test je muzikale kennis met de Popquiz in Scheveningen

Wat ga je doen

Een onvergetelijke avond vol muziek en hilariteit beleef je met de popquiz in de gezelligste badplaats van Nederland.

Voor een onvergetelijk avondje uit met collega’s of vrienden speel je een popquiz met muziekvragen uit een periode naar keuze. Of het nu de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s of de allerbekendste hits betreft, nederpop of een mix van dit alles, ga helemaal los op de muziek. Met meezingopdrachten, kennisvragen en fragmenten kan iedereen zijn steentje bijdragen.

Blame it on the music, listen to the music of dance to the music: geniet van iedere noot terwijl de showmaster jullie door de avond heen begeleidt. Deze quiz swingt van begin tot eind. Uit te breiden met drankarrangement zodat de keeltjes goed gesmeerd blijven.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01