4x4 rijden
Jeep rijden
Een originele en uitdagende ervaring vol obstakels

Zoek een activiteit

Rijd een ruige uitdaging met terreinrijden

Terreinrijden in Nederland vindt in de meeste gevallen plaats onder woeste omstandigheden door bossen en langs vennetjes met modderige kuilen, zandpaden en nog veel meer obstakels. Het offroad rijden zorgt voor de nodige sensatie, waar de adrenalineproductie goed van op gang komt.

Het leuke van terreinrijden is natuurlijk de geweldige uitdaging om met zoveel PK’s je auto onder controle te houden. Beheersing, concentratie, samenwerken en stuurmanskunst zijn de belangrijkste ingrediënten.

Een spectaculair teamuitje of vriendenuitje, maar ook geschikt voor het vieren van een vrijgezellenfeest. Kortom, mannen komen met deze outdoor activiteit meer dan genoeg aan hun trekken. Of het nu in de vorm van een jeep safari is, een 4x4 offroadchallenge betreft of dat je er met een SUV op uittrekt, ga tot het uiterste gaan en ontdek je grenzen.

€ 59,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Met grip op de situatie leer je slippen onder moeilijke weersomstandigheden en overwin hellingen en modderpoelen in een stoere offroad wagen. Combineer veiligheid met fun! Na een lekker kopje koffie of thee op onze locatie, start je de dag met een zeer leerzame slipcursus.
€ 59,90 per persoon
Vanaf 4 personen
Voor een spectaculair uitje kies je voor jeep rijden. Rijden in één van de sterkste terreinwagens ooit, zorgt voor een avontuurlijke dag. Met behulp van een route ga je zelfstandig vele land- en zandwegen ontdekken en genieten van de prachtige omgeving. Samenwerking, concentratie en beheersing staan bij deze activiteit centraal.
Vanaf € 51,95 per persoon
Maximaal 50 personen
Een stoere en avontuurlijke tocht door de natuur, de Jeepsafari in Arcen, Baarlo of Venlo is onder alle weersomstandigheden een uitdagend uitje voor iedereen. Als bedrijfsuitje voor de nodige teambuilding, als gezellig vriendenuitje of voor een speciaal vrijgezellenfeest de ideale invulling om met een aantal echte Landrovers door de natuur in Noord-Limburg te rijden. Zonder begeleiding met GPS en kaart rijden jullie zelfstandig de tocht met leuke opdrachten onderweg.
Vanaf € 84,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Kies voor dit action pack als je je wilt vermaken met lekker actief quad rijden, driften net als in een actiefilm en een hersen krakende escaperoom.
Vanaf € 75,00 per persoon
Vanaf 3 personen
Het Offroad en Onroad Event is een event speciaal voor de gemotoriseerde liefhebbers! Het is mogelijk om een gemotoriseerd event te doen vanaf 2 uur durend voor minimaal 3 personen. Er kunnen verschillende combinaties gemaakt worden met activiteiten die 45 minuten of 1 uur duren. Er kan gekozen worden voor 1 activiteit voor minimaal 2 uur of meerdere activiteiten in 2 uur.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties