starshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Terreinrijden

Rijd een ruige uitdaging met terreinrijden

De stoerste uitjes rijd je over ruig terrein.

Terreinrijden in Nederland vindt in de meeste gevallen plaats onder woeste omstandigheden door bossen en langs vennetjes met modderige kuilen, zandpaden en nog veel meer obstakels. Het offroad rijden zorgt voor de nodige sensatie, waar de adrenalineproductie goed van op gang komt.

Het leuke van terreinrijden is natuurlijk de geweldige uitdaging om met zoveel PK’s je auto onder controle te houden. Beheersing, concentratie, samenwerken en stuurmanskunst zijn de belangrijkste ingrediënten.

Een spectaculair teamuitje of vriendenuitje, maar ook geschikt voor het vieren van een vrijgezellenfeest. Kortom, mannen komen met deze outdoor activiteit meer dan genoeg aan hun trekken. Of het nu in de vorm van een jeep safari is, een 4x4 offroadchallenge betreft of dat je er met een SUV op uittrekt, ga tot het uiterste gaan en ontdek je grenzen.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Een programma vol actie, adrenaline en uitdaging

Kies voor dit action pack als je je wilt vermaken met lekker actief quad rijden, driften net als in een actiefilm en een hersen krakende escaperoom.

Prijs
Vanaf € 84,95 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Plaats
Eindhoven, Gouda

Grip op de Situatie - "Slipcursus + Offroad rijden"

Met grip op de situatie leer je slippen onder moeilijke weersomstandigheden en overwin hellingen en modderpoelen in een stoere offroad wagen. Combineer veiligheid met fun! Na een lekker kopje koffie of thee op onze locatie, start je de dag met een zeer leerzame slipcursus.

Prijs
€ 59,95 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Plaats
Eindhoven, Gouda

Offroad en Onroad Events Almere (Motorspektakel)

Het Offroad en Onroad Event is een event speciaal voor de gemotoriseerde liefhebbers! Het is mogelijk om een gemotoriseerd event te doen vanaf 2 uur durend voor minimaal 3 personen. Er kunnen verschillende combinaties gemaakt worden met activiteiten die 45 minuten of 1 uur duren. Er kan gekozen worden voor 1 activiteit voor minimaal 2 uur of meerdere activiteiten in 2 uur.

Prijs
Vanaf € 75,00 per persoon
Aantal
Vanaf 3 personen
Plaats
Almere

Jeep rijden een avontuurlijk uitje

Voor een spectaculair uitje kies je voor jeep rijden. Rijden in één van de sterkste terreinwagens ooit, zorgt voor een avontuurlijke dag. Met behulp van een route ga je zelfstandig vele land- en zandwegen ontdekken en genieten van de prachtige omgeving. Samenwerking, concentratie en beheersing staan bij deze activiteit centraal.

Prijs
€ 59,90 per persoon
Aantal
Vanaf 4 personen
Plaats
Lieshout, Mierlo, Wanroij

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01