starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Tekstbord Volg je hart - Decoratie voor in huis

Wat ga je doen

In deze creatieve workshop maak je 2 houten tekstborden met een hart. Met sjablonen zet je een mooie spreuk op het bord zoals: "Volg je hart want dat klopt" of "Things that make me different are the things that make Me!". Heb je een eigen tekst waarmee je graag aan de slag zou willen? Dat kan, al voor € 5,00 kan er een eigen stickersjabloon voor je gemaakt worden.

Je werkt in deze workshop met acryl- en krijtverf (waterbasis) en krijgt tips en trucs om hiermee met verschillende technieken een mooi uiterlijk aan je bord te geven. Zo leer je hoe je jouw bord bijvoorbeeld een verweerde look of een mooi white wash effect geeft.

Een gezellige en leerzame workshop voor jong en oud. Wil je graag meerdere borden maken om elke deur in huis te decoreren of om cadeau te geven? Dat is mogelijk voor € 14,95 per extra bord. Dit is inclusief houten bord, hart en stickersjabloon. Geef het wel even van tevoren aan, zodat alles voor je klaar ligt!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01