tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 lightbulb flame whatsapp euro
Teamuitje in Breda

Ontdek de opties voor succesvolle en gezellige teambuilding in Breda

Breda is een stad vol mogelijkheden voor teamuitjes, of je nu op zoek bent naar een actieve dag, een culinaire ervaring of juist een creatieve workshop. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden uit ons aanbod en creëer samen met je team een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding.

Populaire categorieën

Om je beter op weg te helpen, hebben we de 594 teamuitjes opgedeeld in categorieën:

Liever alle 594 teamuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat te doen in Breda met een groep collega's?

Breda is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden. De stad biedt tal van mogelijkheden voor teamuitjes, van actieve buitenactiviteiten tot creatieve workshops en culinaire ervaringen. Breda is bovendien goed bereikbaar en centraal gelegen in het zuiden van Nederland. Ideaal dus voor teams die bestaan uit werknemers die woonachtig zijn door het hele land. Om je te helpen bij het vinden van een leuk teamuitje hebben we een top 10 lijst samengesteld van de meest populaire teamuitjes in Breda.

Top 10 teamuitjes in Breda:

  1. Toertochten
  2. Sieraden maken
  3. Schilderen op doek
  4. Citygames
  5. Dinerspellen
  6. Kookworkshop
  7. Teambuilding spellen en activiteiten
  8. Laser kleiduifschieten
  9. Lasergamen
  10. Actieve outdoor uitjes

Breda is een stad met een rijke historie en vele mooie plekjes die ontdekt kunnen worden tijdens een teamuitje. Bij ons kun je op pad met een van onze toertochten op een e-scooter, segway of e-chopper en de stad verkennen op een unieke manier. Tijdens deze tocht kom je langs historische monumenten, mooie parken en andere verborgen parels van de stad. Het is een perfecte manier om de stad te verkennen en samen een mooie herinnering te creëren.

Voor de creatieve teams hebben wij workshops sieraden maken of schilderen op doek, onder begeleiding van een professionele kunstenaar. Het is een perfecte manier om je creativiteit te ontdekken en te genieten van een gezellige middag samen met je team. Bij de workshop sieraden maken kun je bijvoorbeeld denken aan het ontwerpen van persoonlijke sieraden die je als herinnering aan deze dag kunt dragen. Bij het schilderen op doek zijn er diverse opties zoals een workshop naaktmodel schilderen, workshop happy painting, Bob Ross workshop, workshop Action Painting, en nog veel meer.

Houden jullie van lekker eten en gezelligheid? Wij hebben voor jullie diverse teamuitjes met eten in ons aanbod. Onze dinerspellen, zoals moorddiners, VR-dinerspellen of escape diners, zijn een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen terwijl je geniet van heerlijk eten. Tijdens deze dinerspellen worden jullie uitgedaagd om samen te werken en creatieve oplossingen te bedenken. Wil je liever zelf aan de slag in de keuken? We hebben diverse kookworkshops, zoals een workshop buitenkoken, pizza bakken of BBQ workshops. Tijdens deze workshops leer je niet alleen koken, maar ook samenwerken en communiceren als een team.

Voor de avontuurlijke teams hebben wij diverse actieve teamuitjes. Verbeter de teamspirit met onze teambuilding spellen en activiteiten, zoals een brandweer workshop, construct challenge of uitdagende escape box. Tijdens deze activiteiten wordt er beroep gedaan op teamwork, communicatie, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Daarnaast bieden we ook laser kleiduifschieten en lasergamen aan. Dit laatste kan op locatie of in een toffe lasergame arena. Voor degenen die op zoek zijn naar een actieve outdoor-ervaring, hebben wij bovendien diverse activiteiten zoals suppen, streetgolf, teamgames en speelse keuze arrangementen.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Breda en beleef de meest spannende, creatieve en smaakvolle teamuitjes die wij te bieden hebben! Ervaar de stad op een unieke manier en verbeter de teamspirit. Bekijk voor deze en nog veel meer uitjes het volledige aanbod of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder bij het vinden van een origineel en passend teamuitje of helpen je met een op maat gemaakt programma.

Uitjes van de maand

Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.9 uit 4 beoordelingen
uitgelicht

Braziliaanse Percussie Workshop in Breda

Op aanvraag
15 tot 120 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk workshop
Tonen
Vanaf € 21,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Een schilderij van een kerstlandschap Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg
Bekijk uitje
Tonen
€ 11,25 tot € 14,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01