tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Teamuitje

Beoordelingen voor teamuitjes

Gemiddeld een 9,6 uit 1.412 beoordelingen

9,7 Beleving
9,7 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Gips tableau maken - Een creatief en boeiend proces

Leuk en gezellig

Het was erg gezellig. Veel geleerd!

Door: Liza

Schilder samen in teams - bij jou op locatie

Ontzettend leuk!

Super leuke workshop, mijn hele afdeling heeft zich ontzettend vermaakt. De docenten creeërden ook een vrolijke sfeer. Extra complimenten voor het snelle reageren; we hebben de workshop erg last minute geregeld maar ze waren super snel met reageren en heel flexibel!

Door: Dalia

Taste Your Way Around Rotterdam of Utrecht - Een smaakvolle food tour

Heerlijke belevenis

Erg leuke foodtour. Aanrader, ook voor degene die de stad al kent!

Door: Jan

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Geweldig!

We zijn met ons hele team naar de schapenworkshop geweest. Iedereen was super enthousiast. Hele leuke dag gehad, vooral door het enthousiasme van Pieter en Quin. Aanrader!

Door: Sam

Taste Your Way Around Rotterdam of Utrecht - Een smaakvolle food tour

Hele leuke foodtour met verrassende restaurants

Wij hebben met 3 vriendinnen de foodtour door Rotterdam gedaan. Op de ontmoetingsplaats stond onze gids te wachten. Wat een leuke mens. En wat een verrassende restaurantjes hebben we bezocht. En veel geleerd. Altijd gedacht dat de kroket typisch Nederlands was. Maar dat is dus helemaal niet waar. Heerlijk gewandeld door Rotterdam. De afsluiting met haring en kibbeling vond ik persoonlijk wat minder, maar aangezien deze tour juist ook voor buitenlandse toeristen is hoort dat er absoluut bij. We hebben een topmiddag gehad.

Door: Corine

Gips tableau maken - Een creatief en boeiend proces

Aanrader deze workshop!

Creatief bezig zijn is altijd leuk, maar dit keer iets heel anders: gipstablet maken. Deze workshop was geweldig om te doen. Goed en leuk begeleid door Mieke en Bob. Aanrader en ik ga zeker nog een workshop doen!

Door: Jose

Pubquiz met professionele quizmaster en originele vragen

Helemaal top.

We vierden onze 40 jarige bruiloft met vrienden en familie. Als afsluiter Chris uitgenodigd. Gewoon hele leuke vragen afgestemd op het publiek. Ontzettend gelachen waarbij zelfs competitie ontstond tussen de groepen. Dit door de perfecte begeleiding. Chris, deze gaat de boeken in als onvergetelijk.

Door: Kees

Houtbrandkunst maken in de workshop pyrografie - Mogelijk op elke locatie

Originele creativiteit!

Geen van mijn vriendinnen had geraden wat we gingen doen als activiteit. Een leuke verrassing dus voor iedereen!
Prettig contact vooraf over de locatie (is thuis geworden) en de soort planken waaruit gekozen kon worden tijdens de workshop. Op 1 vriendin na, had niemand ooit deze activiteit gedaan, wat extra leuk was om dit samen te doen. Er was keuze uit veel sjablonen, maar het was ook mogelijk om je eigen tekst/afbeelding te branden. Tijdens het hout branden was iedereen erg geconcentreerd bezig. Erg leuk om te zien hoe iedereen toch echt wat anders koos/maakte. Echt prachtige eindresultaten allemaal! Het leuke is dat de planken ook echt gebruikt kunnen worden, dan wel super mooi staan als decoratie! Een erg geslaagde vriendinnenmiddag!

Door: Silvia

Uniek genieten op het water - BBQ of lunch op een varend terras

Tijdens ons meidenweekend, een vrijdagmiddagvlotborrel gedaan. Prima vlot paste met tien er makkelijk op en was makkelijk te bedienen en te sturen

Met tien vrouw paste we er makkelijk op. De parasol zorgde ervoor dat de kleine bui die overkwam ons niet nat maakte. Zeer geslaagd.

Door: Meides

Workshop schapendrijven in Heemskerk

Teambuilding in de duinen: een bijzonder leuke ervaring! Ons team van 18 therapeuten heeft genoten!

Wat een leuke ervaring, teambuilding in de duinen bij Heemskerk. Een heldere uitleg van Pieter, fantastische demonstratie van Quin, en een mooie ervaring om zonder woorden te leren samenwerken. Een aanrader!

Door: Alida
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01