starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Teambuilding zorgt voor een hecht team en een positieve sfeer

Beoordelingen Teambuilding

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 240 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 240

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachen om jezelf

Dit uitje hield ons echt een lachspiegel voor. Ik wist niet dat ons bedrijf zoveel jeukwoorden gebruikt. De spellen eromheen waren heel geschikt en gevarieerd. Goed gedaan.

woensdag, 19 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspannende ontspannende samenwerking, écht heel leuk!

Leuke locatie en goede begeleiding, mooie manier om samen te werken.

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een leuke dag gehad en het heeft ons veel gebracht

Dit brandweer thema uitje was leuk, leerzaam en goed voor de teamspirit. De BrandweerSurvival instructeurs zijn enthousiast en hebben veel kennis van zaken. Ook de afwisseling tussen de oefeningen en spellen was goed. Een waardevolle dag.

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie mix van spel en overleg

Was precies wat we nodig hadden. Niet te fanatiek, maar wel lekker actief bezig. Onze hardlopers, maar ook de denkers konden hun gang gaan. Sloot mooi aan bij onze teamdag. Leuk gepresenteerd.

zondag, 16 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape Room zit erg leuk in elkaar

De begeleiding was erg goed en we hebben het spel prima bij ons op kantoor gespeeld. Communicatie met de organisatie loopt gemakkelijk en vlot.

woensdag, 5 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspirerend

Het was een hele inspirerende sessie, waarin we goede tools aangereikt hebben gekregen voor het geven en ontvangen van feedback!

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik wist niet dat lol om niks zo lekker ontspannend kan zijn!

Alle complimenten voor Martine, die de hele groep snel en uitbundig aan het lachen kan krijgen of je nou wil of niet. En waarom? Om niks. Goede manier om op een ontspannen manier het ijs te breken. Ook zwangeren en ouderen kunnen hier prima aan meedoen.

woensdag, 29 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

spannend en uitdagend !

Zonder veel verwachtingen naar een inloopavond geweest. Er waren 24 aanmeldingen en de groep was zeer gemixed. Goed georganiseerd door de enthousiaste spelleiding. Uitdagende en verrassende opdrachten met veel interactie tussen de deelnemers. Kortom een ideale activiteit om elkaar al spelend beter te leren kennen, en nog competatief en gezellig ook. Een aanrader dus, ook als onderdeel van een groeps-activiteit.

dinsdag, 28 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke ervaring!

Ik ben al jaren fan van het programma Expeditie Robinson! Het lijkt me geweldig om mee te doen. Helaas gaat dat hem natuurlijk nóóit worden, dus een Expeditie game is het dichtstbij dat ik ooit ga komen. Ik ben niet teleurgesteld! Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. We hadden 1 activiteit omgewisseld voor de eetproef. Zeker een aanrader! Geeft net het beetje extra echte expeditie gevoel. Het expeditie eiland zag er supermooi uit. Het echte eilandgevoel was zeker aanwezig.

Kort samengevat: Aanrader!

vrijdag, 24 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk gedaan

We hadden eerst onze twijfels over het doen van een buitenspel in de winter, maar wat hebben we het leuk gehad en wat was de geleidster ontzettend vriendelijk. Ook wel eerder spellen gedaan voor onze uitjes, maar dit zat veel beter in elkaar!

vrijdag, 24 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en goed geregeld

Met het bedrijf geboekt, prima communicatie. We hebben hem bij ons op locatie gespeeld. Leuke Escape Room.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarisch

Super leuk, het lachen gaat vanzelf.
Soms wat ongemakkelijk om bepaalde handelingen te doen om te lachen maar eenmaal ermee bezig komt de lach vanzelf.
We hebben een super ontspannen en zeer verassend teambuilding uitje gehad, alle collega's even enthousiast.
Aanrader voor iedereen.

vrijdag, 17 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echte strijd

Ik ben nogal fanatiek en competitief en ik kon helemaal mijn ei kwijt in dit uitje, wat een strijd!

vrijdag, 17 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed voor teambuilding

Hebben de City Challenge gespeeld met ons team en vonden het ontzettend gaaf om te doen. De borrel was erg goed verzorgd op een mooie locatie.

donderdag, 16 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super georganiseerd en Top Teambuilding

Wij Wassink Oss hebben super Teambuiling Zeepksistenbouwen gehad
Goed georganiseerd en TOP begeleid

vrijdag, 20 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is super leuk om eens legaal te mogen doen wat anders niet mag!

Alleen maar positieve reacties ontvangen.

maandag, 16 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk en zeer goed georganiseerd en er wordt actief meegedacht wanneer daarom wordt gevraagd.

9

woensdag, 11 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk team event met een mix tussen teambuilding, uitdaging en spel !

Al meerdere keren geweest en meerdere activiteiten gedaan. Zeepkisten race is net als de andere activiteiten een goede teambuilding event. Daarnaast een goede combinatie rivaliteit, spel en creativiteit. En afsluiten met een drankje en een BBQ, dan is het om nooit meer te vergeten.

zondag, 8 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit waarin iedereen zijn ei kwijt kan

Ons afdelingsuitje was geslaagd! Deze activiteit is meer dan alleen een zeepkist bouwen en racen. Of je nu van spelletjes, techniek of onderhandelen houdt, iedereen kan zijn ei kwijt. De begeleiding vanuit Dukino was ook goed en flexibel!

vrijdag, 6 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk, leerzaam en interactief.

Een hele leuke challenge. Deze challenge is leuk als 'regulier' bedrijfsuitje maar kan ook worden gebruikt als teambuilding.
Het uiteindelijke testen van het bouwwerk, waar de tegenstanders als toeschouwers bij aanwezig zijn, is ook erg leuk en maakt het geheel tot een zeer leuke en energieke dag.

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een fantastische ervaring om in teamverband een mooi resultaat neer te zetten!

Een goed bereikbare locatie waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Wij kwamen uit Den Haag met de bus en konden daar op het terrein terecht. Een prettige verwelkoming. Het spel werd duidelijk uitgelegd en tijdens het spel werden, waar nodig, tips en tricks gegeven. Met name het opruimen in een spelelement te verwerken is een zeer inventieve oplossing. Het spel Duurzaamheid challenge is een spel geschikt voor iedereen man - vrouw, oud - jong, doeners - denkers. Kortom een leuke middag en goed voor de teamgeest!

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

zaterdag, 23 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Van begin tot einde boeiend en leuk. Kortom TOP

Een 10 , van de 40 personen hebben het er 40 een super leuke avond gehad.
Unnun Dikke Merci

dinsdag, 19 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super teamactiviteit!

Al vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. Echt super wat Jeroen en zijn team in korte tijd in beweging kan brengen bij mensen. Geleerd, samengewerkt en vooral ook gelachen met elkaar. Nieuwe talenten zijn ontdekt.

Het voltallige team heeft genoten! Het is nog steeds gesprek van de dag! Voor herhaling vatbaar.

Nogmaals dank voor deze beleving!

maandag, 18 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeker de moeite waard!

Wij hebben voor onze teamdag een graffiti workshop gevolgd bij graffitiworkshop4u. Mike denkt heel goed mee, neemt alle benodigdheden mee, geeft goed uitleg en probeert echt je innerlijke creatieveling naar boven te halen. Het volgen van deze workshop is absoluut de moeite waard!

maandag, 18 november 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01