starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Teambuilding zorgt voor een hecht team en een positieve sfeer

Beoordelingen Teambuilding

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 258 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 258

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hartelijk dank!

Met zijn presentatie heeft Jan me tot in mijn diepste kern geraakt. Hij is een getalenteerd theaterspeler die deze kwaliteit hanteert om met de nodige dosis humor en creativiteit mensen bewust te maken van hun (levens) opdracht. Hartelijk dank Jan, voor het bewustwordings- en veranderingsproces dat jij bij mij gestimuleerd hebt!

donderdag, 7 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een middag om nooit meer te vergeten!

Ik vond het spel echt fantastisch. We kregen opdrachten binnen via de app en van ons werd gevraagd om deze opdrachten binnen 10 minuten te voltooien. De opdrachten waren super creatief/uniek en we hebben zeker 80 procent van de opdrachten kunnen uitvoeren! Voor ons was dit spel in eerste instantie bedoeld als vermaak met het gezin. Nadat we dit spel gespeeld hebben kunnen we best concluderen dat we dit nog wel een keer zouden willen doen, ook al mogen we weer andere dingen doen buiten.

vrijdag, 1 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Cabin in the Woods bij Escape World heeft mijn toch wel hoge verwachtingen overtroffen! De aankleding en sfeer was helemaal goed, ogenschijnlijk gezellig, maar ook creapy. De puzzels staken heel goed in elkaar, met verrassende wendingen en uitkomsten.

donderdag, 23 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is echt fantastisch!

Wat is dit leuk om te doen! Wat een leuke puzzels zitten er in verwerkt! De perfecte bezigheidstherapie voor als je thuis zit! Hier ben je wel even zoet mee.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was hilarisch!

Wat is dit een leuke activiteit om te spelen! Er is rekening gehouden met de thuissituatie dus alles wat je nodig hebt voor de opdrachten heb je gewoon zelf in huis! Leuk voor jong en oud! Een dikke aanrader!!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend

Verbazingwekkend dat zo'n spel thuis gespeeld kan worden, dat had ik nooit gedacht. Het zit goed in elkaar, en het contact wat je met het bedrijf hebt loopt ook soepeltjes. Complimenten voor het idee en de uitwerking. Zeker een aanrader!

donderdag, 9 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Wat een heerlijke middag hebben wij gehad. Dit is de ideale game om thuis te spelen in deze tijd. Alles was goed geregeld van te voren, en tijdens het spel was de begeleiding constant aanwezig, ondanks dat het niet fysiek ging. Het spel zelf is ook echt geweldig, super leuke opdrachten. Zeker een aanrader!

donderdag, 9 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Heel leuk om thuis te spelen nu je het huis niet uit kan! Lang speelplezier en een heleboel leuke opdrachten!

woensdag, 8 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Afgelopen zondag heb ik met een vriendin meegedaan aan de mafste dag van je leven. Echt hilarisch, de opdrachten waren erg origineel! Doordat we ook de filmpjes van de andere teams konden zien en de tussenstand, werden we nog fanatieker. De appjury gaf ook leuke reacties, wat het nog leuker maakte. Echt een aanrader ;)!

dinsdag, 7 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit spel is geweldig tijdens de quarantaine!

Ik heb dit spel laatst als verrassing geboekt voor het gezin. Ons gezin bestaat uit 5 personen: ik en mijn vrouw, zoon(18), dochter(12) en nog een zoontje(8). Wij hebben ons deze zondag middag heel erg goed vermaakt met deze game! Dit is zeker een aanrader voor andere gezinnen. Leeftijd speelt absoluut geen rol. TOP SPEL!!!

maandag, 6 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Super tof om te spelen. Hele leuke middag gehad!

zondag, 5 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel leuker dan gedacht

Mijn teamleden hieronder hebben al een mooie beoordeling geschreven, daar sluit ik me bij aan. Persoonlijk ben ik allergisch voor veel dieren, was daardoor wat huiverig en kon me weinig bij de inhoud van de workshop voorstellen. Ik vond de workshop erg leuk, kreeg geen allergische reactie, we waren heerlijk in de buitenlucht en leerden elkaar op een totaal andere manier kennen. Waar we in ons werk vooral praters zijn, moesten we nu stilzwijgend samenwerken. Verhelderend!

maandag, 30 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hoe vet is dit zeg?!?!

Hoe krijg je het verzonnen? Een soort escaperoom voor thuis. Echt super vet om te spelen met je eigen gezin. Het is echt zo gaaf dat het in je eigen huis is. Het spel steekt erg goed in elkaar en is duidelijk. 5sterren!!!

maandag, 23 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De schapen maken patronen zichtbaar, super leuk voor teamilding

Het was een koude dag in maart 2020, vlak voordat de wereld stilstond vanwege het corona virus. Met het team naar de duinen in Heemskerk. De beleving begint al als je je auto parkeert en naar Gasterij Kruisberg loopt, wat een leuke locatie! Heel gaaf om te zien hoe het werkt met de schapen en waar de bordercollies toe in staat zijn... En toen moesten we zelf aan de slag. Erg leerzaam en vermakelijk om de schapen van A naar B te krijgen. Pieter en zijn collega deden het erg leuk. Vooraf goede instructies qua kleding etc. en incl. een versnapering. We kwamen tot mooie inzichten, bijvoorbeeld dat ons team (waar praten ons belangrijkste gereedschap in het werk is) het beste functioneert zonder te communiceren. Het was top en dit was echt een aanrader!

vrijdag, 20 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch groepsgevoel!

De begeleiding was super, sloot goed aan bij onze groep. De opdrachten die wij als team moesten uitvoeren met de schapen zorgden voor een mooi inzicht in onze groepsdynamiek en leverde een fijn saamhorigheidsgevoel op. Na afloop nog een kruidenbittertje drinken maakte het helemaal af!

zondag, 15 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische teambuilding voor 90 personen

Onze doelstelling was om een nieuwe groep van ca. 90 collega's met elkaar te laten kennismaken en op een ontspannen manier een leuke dag te bieden. Dat is geweldig gelukt! De Zeepkist GP heeft meerdere spelelementen in zich waardoor het uitermate geschikt is voor gemixte groepen (bijv. op niveau of leeftijd). De organisatie was prima geregeld en de medewerkers van Dukino denken op alle gebieden mee om het tot een succes te maken. Echt top!

dinsdag, 10 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een ontspannen manier om met team bezig te zijn. zonder woorden schapen daar krijgen waar we ze wilden was de meest bijzondere ervaring.

Zeer mooie locatie!!!!

maandag, 9 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke escape room met flexibel personeel

Om aan te raden

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachen om jezelf

Dit uitje hield ons echt een lachspiegel voor. Ik wist niet dat ons bedrijf zoveel jeukwoorden gebruikt. De spellen eromheen waren heel geschikt en gevarieerd. Goed gedaan.

woensdag, 19 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspannende ontspannende samenwerking, écht heel leuk!

Leuke locatie en goede begeleiding, mooie manier om samen te werken.

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een leuke dag gehad en het heeft ons veel gebracht

Dit brandweer thema uitje was leuk, leerzaam en goed voor de teamspirit. De BrandweerSurvival instructeurs zijn enthousiast en hebben veel kennis van zaken. Ook de afwisseling tussen de oefeningen en spellen was goed. Een waardevolle dag.

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie mix van spel en overleg

Was precies wat we nodig hadden. Niet te fanatiek, maar wel lekker actief bezig. Onze hardlopers, maar ook de denkers konden hun gang gaan. Sloot mooi aan bij onze teamdag. Leuk gepresenteerd.

zondag, 16 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape Room zit erg leuk in elkaar

De begeleiding was erg goed en we hebben het spel prima bij ons op kantoor gespeeld. Communicatie met de organisatie loopt gemakkelijk en vlot.

woensdag, 5 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspirerend

Het was een hele inspirerende sessie, waarin we goede tools aangereikt hebben gekregen voor het geven en ontvangen van feedback!

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik wist niet dat lol om niks zo lekker ontspannend kan zijn!

Alle complimenten voor Martine, die de hele groep snel en uitbundig aan het lachen kan krijgen of je nou wil of niet. En waarom? Om niks. Goede manier om op een ontspannen manier het ijs te breken. Ook zwangeren en ouderen kunnen hier prima aan meedoen.

woensdag, 29 januari 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01