tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time flag weather info

Teambuilding voor avonturiers - boomklimmen in een bos bij jou in de buurt

Wat ga je doen?

Vertrouwen op je maten of collega’s, elkaar door spannende momenten coachen, triomfen vieren, ouderwets een pootje geven, op schouders staan – met boomklimmen ga je voor het echte werk.  Dit is niet je geijkte hoogteparcours. Hier draait het om boomklimmen zelf. Je klimt veilig gezekerd, net als in de klimhal, maar dan in de mooiste, hoogste bomen. Ideaal voor teambuilding, teamcoaching en organisatietrainingen.

Het boomklimmen is geschikt voor alle niveaus. Iedereen loopt tegen zijn of haar eigen grenzen aan. Hoe ga je daarmee om? Hoe kun je elkaar daarbij helpen? De lessen zijn legio en je beleeft ze samen. Dankzij een uniek veiligheidssysteem zeker je elkaar. Over verbinding gesproken! De veelgeprezen begeleiders zijn goed thuis in de individuele – en groepsprocessen. Reken op een superpositieve en onvergetelijke ervaring met een krachtige impact.

Boomklimmen heeft de neiging wat los te maken. Omdat het spannend is, gaat het sowieso een beetje schuren. Karakters en rollen worden blootgelegd. Wie zijn de helpers? Wie drukt zich liever als het wat spannend wordt? Wie zijn de doorzetters, de optimisten, de pessimisten? Wie zijn de stiekeme tarzans die mijlenver boven zichzelf uitstijgen?

Alles mag er zijn en alles is goed. De kracht zit erin dat je het met z’n allen doet; iedereen helpt elkaar om het beste uit zichzelf te halen en de sfeer is uitgesproken positief. Boven in de bomen is het magisch mooi, met prachtige vergezichten naar alle kanten. Wat een fijne boost! Boomklimmen is een zeldzaam originele én effectieve manier om binnen teams te werken aan plezier, vertrouwen en verbinding.

Voor het klimmen op locatie is er altijd van tevoren een inspectie of er geschikte bomen zijn. We klimmen graag bij evenementenlocaties, maar misschien staat er ook wel een boom in je eigen kantoortuin. We hebben ook een eigen klimbos in Den Haag.

Voor klimmen op locatie is het lastig een precieze prijs te geven. Veel hangt af van de benodigde tijd om bomen klimklaar te maken. Het basistarief is € 750,- ex btw per dagdeel, inclusief twee deskundige begeleiders en alle materiaal. Voor een teambuildingactviteit gaat het al snel om 2 dagdelen totaal.

De ideale groepsgrootte ligt tussen de 10 en 20, maar het kan ook met minder of tot maximaal 30 deelnemers. Bij teambuilding is er altijd een voorbespreking.

Er is een breed scala aan extra werkvormen, zoals geblinddoekt klimmen, samen de boom in, klimmen op tijd en mindfull boomklimmen. We werken ook graag samen met trainingsbureaus, organisatieadviesbureaus of evenementenlocaties met fraaie bomen. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
6 tot 30 personen
Vanaf 2 uur
Nederlands, Engels en Duits
Buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 16 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01