tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Teambuilding Arrangementen - Mogelijk in verschillende steden

Omschrijving

Vanuit Eindhoven, maar ook op andere locaties in onderling overleg organiseren wij de leukste en origineelste Teambuilding Arrangementen. Bij elk arrangement is teamwork een vereiste, omdat tijdens het in elkaar zetten van verschillende constructies nauwkeurig overleg en een goede samenwerking tot de beste resultaten leiden.

Ook het creatieve aspect en doorzettingsvermogen zijn doorgaans belangrijke factoren, die in al onze Teambuilding uitjes een cruciale rol kunnen spelen. Van Aqua Experiment tot Construct Challenge en van Medieval Machines tot onze Zeepkisten Grand Prix, in elk arrangement wordt de strijd aangebonden om de ander te slim af te zijn.

Omdat in alle Teambuilding Arrangementen de nodige hilarische momenten voorkomen, zijn deze originele activiteiten niet alleen zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of teamuitje, maar ook zeker als vriendenuitje, vrijgezellenfeest of als familie-uitje.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon
8 tot 600 personen
Vanaf 2.5 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Helemaal top, leuk, gezellig, goed georganiseerd.

Onlangs met het HR team een teambuilding dag "Build a Bike"gehad bij Dukino. Kan ik aanbevelen. Goede varieteit aan mogelijkheden, leuk, gezellig, goed georganiseerd en informeel. En hiermee bijgedragen aan een verantwoord goed maatschappelijk doel!

Door: Kim
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01