tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Teambanding - Rockster voor een dag - in Katwijk

Wat ga je doen?

Schuilt er in jouw teammanager de nieuwe Mick Jagger, is je secretaresse stiekem een ras-gitarist of zing je zelf de sterren van de hemel?! Kom erachter tijdens het leukste teamuitje van Nederland en beleef een avontuur om nooit te vergeten.

Voor iedereen

Tijdens Teambanding waan je je een echte rockstar en treed je op samen met je collega’s of vriendengroep. Onder leiding van ervaren muzikanten wordt iedereen begeleid in het instrument dat het beste bij hem of haar past. Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! Voor Teambanding heb je geen ervaring nodig! Je zult je verbazen over hoeveel er in een korte tijd al uit een instrument te halen valt met de juiste begeleiding!

Instrumenten

Er kan gekozen worden uit:

  • Gitaar
  • Drums
  • Zang
  • Piano
  • Basgitaar

Na de instrument- en bandcoaching breekt het moment supreme aan en geven de bands in stijl een echt optreden voor elkaar!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 39,95 per persoon (incl. BTW)
10 tot 100 personen
2,5 tot 4 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,9 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Het beste, leukste en gezelligste uitje ooit!

Teambanding is geweldig. Wat een leuke en gezellige middag hebben wij gehad in Katwijk! Na een korte introductie vorm je samen met collega's een echte rockband.

Je duikt de studio in en gaat aan de slag met jouw favoriete instrument. Of je nu muzikaal bent of juist niet, iedereen kan meedoen! Na wat oefenen ben je klaar voor de finale: een live optreden!

Complimenten aan Teambanding voor dit unieke concept. Ik heb nog nooit zoveel positieve reacties ontvangen van collega's na dit uitje.

Door: Albert

Geweldige ervaring!

Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-). We kregen allen begeleiding op ons eigen niveau op een hele leuke en persoonlijke manier. Het is ontzettend gaaf om mee te maken hoe nu eigenlijk een band werkt en je op elkaar inspeelt. Heel leuk om als teamuitje te doen, vooral omdat je ook steeds in wisselende kleine groepen werkt.

Door: Tamara
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01