tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info home pictures2 lightbulb pine-tree

Te gekke Online Quiz met live presentator - Voor jong en oud

Wat ga je doen?

Wij brengen de gezelligheid van een normale pubquiz naar de huiskamers! Via Zoom kunnen we toch jullie bedrijfsborrel voorzien van die leuke extra touch. Onze spontane presentatoren zorgen voor die gezelligheid en spanning! Vorm teams en neem het tegen elkaar op in de strijd om de titel. Pak er lekker een drankje bij en test je kennis tijdens deze waanzinnige middag of avond!

Wij kunnen deze Quiz helemaal samenstellen zoals jullie zelf willen qua tijd. Meestal ongeveer 1,5 uur, maar ook iets langer of korter behoort zeker tot de mogelijkheden! Wij regelen alles van A tot Z voor 1 vaste prijs!

Voor iedereen heel makkelijk mee te spelen via een linkje die we jullie sturen, super simpel voor iedereen! In ons programma vul je heel makkelijk de antwoorden digitaal in en verzenden maar!
Onze live presentatoren hebben veel ervaring met er een gezellige middag of avond van voor jullie hele team 
Ook is het (zonder meerprijs) mogelijk om persoonlijke themarondes toe te voegen bijvoorbeeld over jullie bedrijf of personeel.

Teambuilden in deze tijd is hard nodig en wij helpen daar graag aan mee! Vorm de teams, pak een hapje en een drankje en ga de strijd aan tegen je collega's of vrienden.
Wij houden van duidelijke prijzen: één vaste prijs van € 8,95 per persoon excl. BTW!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 8,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
1 tot 2 uur
1
Let op! Online
Goed om te weten:
  • Benodigdheden worden digitaal toegestuurd
  • Live presentatie vanuit studio

Gemiddeld een 10,0 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Super leuke quiz die voor herhaling vatbaar is!

Vandaag een superleuke quiz gespeeld met mijn collega’s onder leiding van Remco. De vragen varieerden van “goed te doen”/“het ligt op het puntje van m’n tong”/“geen idee”. Iedereen was na afloop enthousiast en vind het voor herhaling vatbaar!

Door: Margreet

Superleuk avond!

Online kerstborrel is een uitdaging leuk te krijgen maar deze mannen weten hoe je dat doet. Erg leuke avond en.. iedereen gezien !

Door: Antonius
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?