starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Tas maken van PVC zeildoek - In een echte zeilmakerij

Wat ga je doen

Je gaat een stevige tas maken van pvc zeil. Kies een leuk model: shopper of paper bag-model en neem een kleur die bij je past. Meten, aftekenen, knippen, kartelen, tapen, timmeren, lijmen en wij helpen je met het in elkaar stikken van je tas.

Het begint met een eenvoudig stuk pvc zeil en er ontstaat een prachtige tas! Je wordt hierbij geholpen door 2 ervaren zeilmaaksters. Personaliseer je tas helemaal naar eigen wens met versieringen van pvc zeil, bloemen, drukkers, zeilringen, clips, holnietjes, sleutelringen, labels en nog veel meer. Ondertussen kun je met je Klusgroep een kijkje nemen in onze Zeilmakerij en gezellig bijkletsen aan de grote werktafels. Uiteraard zorgen we voor koffie, thee, fris en iets lekkers.

Klus geklaard. Jij gaat naar huis met een zelfgemaakte unieke tas en een gezellige kluservaring rijker! Leuk dat je interesse hebt in deze unieke workshop. Vragen, suggesties of sluit het nét niet aan? Stel hieronder je vraag aan ons en we nemen direct contact met je op. Inschrijven als klein groepje of in je eentje? Vraag naar de mogelijke data!

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01