tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer fiets activiteiten
Tandem huren

Samen op één fiets is veel leuker, vind de juiste weg door samenwerking

Ontdek de vreugde van het samen fietsen. Stap op een tandem en verken de omgeving op een unieke en leuke manier. Of je nu met je partner, vrienden of familie bent, geniet van het avontuur en de gezelligheid die een tandemtocht biedt. Bekijk nu onze tandemopties en reserveer jouw onvergetelijke fietservaring!

Dubbele fiets voor dubbel plezier

Tandems bieden de perfecte gelegenheid om samen te genieten van een ontspannen fietsavontuur. Met de dubbele fiets kun je in perfecte harmonie door de straten rijden, terwijl je de stad verkent en geniet van het prachtige landschap om je heen. Het samenspel en teamwork dat nodig is om samen te fietsen, zorgt voor een unieke en plezierige ervaring die je niet snel zult vergeten.

Voor wie is het huren van tandems geschikt?

Het huren van tandems is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leuke en gezellige fietservaring. Of je nu een stelletje bent dat graag samen fietst, met vrienden of collega’s een leuke activiteit wilt ondernemen of met de familie een leuk uitje plant, onze tandems zijn perfect voor iedereen die samen wil genieten van een fietsavontuur.

5 veel gestelde vragen over tandems:

 1. Hoeveel personen kunnen er op een tandem?
  Onze tandems bieden plaats aan twee personen, waarbij één persoon de bestuurder is en de ander achterop zit.
 2. Moeten beide personen trappen op de tandem?
  Ja, beide personen moeten samenwerken en trappen om de tandem in beweging te krijgen.
 3. Is ervaring vereist om een tandem te besturen?
  Nee, tandems zijn gemakkelijk te besturen en vereisen geen speciale ervaring. Een korte uitleg wordt gegeven voordat je vertrekt.
 4. Zijn er beperkingen voor de lengte of leeftijd van de bestuurder?
  Er is meestal geen specifieke lengtevereiste, maar de bestuurder moet voldoende kracht hebben om de tandem te besturen. De minimumleeftijd varieert per locatie.
 5. Zijn er routes beschikbaar voor de tandems?
  De verschillende verhuurlocaties kunnen suggesties doen voor mooie routes in de stad en door de omgeving, maar je bent vrij om je eigen route te bepalen.

Waarom genoegen nemen met gewoon fietsen als je samen kunt genieten van het plezier van een tandemtocht? Huur een tandem en beleef een avontuur vol samenspel en gelach. Ontdek de stad en omgeving, bewonder de bezienswaardigheden en maak mooie herinneringen onderweg. Wacht niet langer, boek nu jouw tandemtocht en geniet van een onvergetelijke ervaring samen op de fiets!

Weergave:
5 tandems huren
Twee dames aan het picknicken bij een tandem Tonen
Vanaf € 13,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Laren (NH), Lochem, Borculo, Deventer
Bekijk uitje
Mensen op een tandem Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
12 tot 200 personen
Wij bezorgen tandems op elke locatie in Brabant en Limburg
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01