starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Tandem fiets tocht in Den Haag en Scheveningen

Wat ga je doen

Lekker Hollands op de fiets het prachtige Den Haag ontdekken? En weet u nog te weinig over het centrum, Kijkduin en Scheveningen? Dan is deze fietstocht de ideale activiteit om de stad te leren kennen van een andere kant. U komt langs alle bezienswaardigheden van Den Haag en Scheveningen!

Hoe werkt de Tandem Fiets tocht? De fietstocht begint bij het verzamelpunt met een lekker bakkie koffie. Na de koffie stapt iedereen op de fiets om door de prachtige stad heen te fietsen. Tijdens de fietstocht zwaaien we naar de premier in zijn torentje en ontmoeten we de Schotse hooglanders in de Duinen. Dit alles staat u te wachten tijdens deze fietstocht. U zult nieuwe dingen leren over de stad van het vrede en recht.

Leuke feitjes en misschien ook minder leuke feitjes. U zult de stad verkennen met een gids en u zult rond gaan rijden op heerlijke comfortabele fietsen. U kunt zelf kiezen of u gebruik wilt maken van een normale fiets of gezellig samen gebruik wilt maken van een tandem fiets.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01