Tai chi workshop
Aandacht voor balans en coördinatie

Zoek een activiteit

Concentratie, balans, veerkracht en levenslust met Tai Chi

Liefhebbers van alternatieve lichaamsbeweging kunnen hun hart ophalen aan een Tai Chi workshop. Tai Chi is een combinatie van gezond bewegen, vechtkunst en wordt zelfs verheven tot levenskunst. Deze Chinese vechtkunst leert jou hoe je naar je tegenstander moet luisteren.

Een sportieve workshop, perfect voor een perfect teamuitje beschouwd kan worden. Een workshop Tai Chi kan binnen en buiten gedaan worden met grote groepen. Er is aparte Tai Chi voor bedrijven, die er op gericht is om de sfeer en de onderlinge relatie tussen de collega’s te verbeteren.

De positieve effecten zijn onder andere een meer ontwikkeld lichaamsbewustzijn en een betere bloedsomloop. Ook je coördinatie en balans gaan vooruit.
Ook erg leuk als vriendinnenuitje, gezellig met meiden onder elkaar, want wie denkt dat het er allemaal serieus aan toegaat, zal versteld staan van de hilarische situaties die tijdens de oefeningen kunnen ontstaan.

Op aanvraag
20 tot 200 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Tai Chi in Bedrijf verzorgt inspirerende en hilarische Tai Chi Workshops als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of energizer bij evenementen of een slopende vergadering.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties