starshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Tai Chi workshop

Vind je balans en innerlijke rust met tai Chi workshop op locatie

Concentratie, balans, veerkracht en levenslust met Tai Chi

Liefhebbers van alternatieve lichaamsbeweging kunnen hun hart ophalen aan een Tai Chi workshop. Tai Chi is een combinatie van gezond bewegen, vechtkunst en wordt zelfs verheven tot levenskunst. Deze Chinese vechtkunst leert jou hoe je naar je tegenstander moet luisteren.

Een sportieve workshop, perfect voor een perfect teamuitje beschouwd kan worden. Een workshop Tai Chi kan binnen en buiten gedaan worden met grote groepen. Er is aparte Tai Chi voor bedrijven, die er op gericht is om de sfeer en de onderlinge relatie tussen de collega’s te verbeteren.

De positieve effecten zijn onder andere een meer ontwikkeld lichaamsbewustzijn en een betere bloedsomloop. Ook je coördinatie en balans gaan vooruit.
Ook erg leuk als vriendinnenuitje, gezellig met meiden onder elkaar, want wie denkt dat het er allemaal serieus aan toegaat, zal versteld staan van de hilarische situaties die tijdens de oefeningen kunnen ontstaan.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Workshop Tai Chi op locatie - Tai Chi in Bedrijf

Tai Chi in Bedrijf verzorgt inspirerende en hilarische Tai Chi Workshops als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of energizer bij evenementen of een slopende vergadering.

Prijs
Op aanvraag
Aantal
20 tot 200 personen
Plaats
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01