tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Tableau Vivant - Sprekende beelden

Omschrijving

Een creatieve uitdaging om met je team, vriendengroep of familie middels een stilstaand beeld of serie van beelden uiting te geven aan een emotie, gevoel, spreekwoord of proces. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden is het op die manier mogelijk ook de minder verbaal krachtigen zich te laten uitdrukken.

Kun jij bijvoorbeeld een spreekwoord uitbeelden als 'een stuk in zijn kraag hebben'? Of hoe ziet de ‘Aardappel-eter 2.0' eruit? Of Sneeuwwitje anno 2020, ook zo benieuwd naar de 7 dwergen? Ga bij ons de creatieve uitdaging aan om deze concepten om te zetten in beelden!

Wij zorgen voor professionele begeleiding en maken een fotoreportage om het geheel later terug te kunnen zien. In deze workshops wordt op verzoek gebruik gemaakt van professionele fotografische ondersteuning om het resultaat eventueel in boekvorm vast te leggen en later nog eens te bekijken of tijdens evaluaties na te slaan.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 32,50 per persoon (incl. BTW)
4 tot 10 personen
1,5 tot 3 uur
Binnen of buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01