tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Swexy dansworkshop - Wij komen op locatie in Oost-Nederland

Wat ga je doen?

Ben jij klaar om de dansvloer te betoveren met een onweerstaanbare mix van sexy moves, vloerwerk, gracieuze flows en het zelfverzekerde gevoel van high heels? Zoek niet verder! Onze 90-minuten durende Swexy Workshop is dé ultieme ervaring die je niet mag missen.

Wat je kunt verwachten:

  • Empowerment - Onze ervaren instructeurs nemen je mee op een reis van empowerment. Leer hoe je jouw lichaam krachtig en sensueel kunt bewegen.
  • Zelfexpressie - In de Swexy Workshop draait alles om individualiteit en zelfexpressie. Creëer niet alleen een dans, maar jouw persoonlijke choreografie die jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.
  • Voor iedereen - Geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Perfectie is niet het doel; het draait om het vieren van jouw unieke bewegingen en jou als individu. 

Waarom kiezen voor deze dansworkshop?

  • Passie en plezier - Elke beweging wordt een statement, elke dans een onvergetelijke herinnering. Geniet van een ervaring doordrenkt met passie, plezier en zelfontdekking.
  • Zelfvertrouwen - Trek je favoriete schoenen aan (hakken zijn van harte welkom, maar natuurlijk niet verplicht) en kies voor een outfit waarin jij je zelfverzekerd voelt. Swexy is jouw podium om te stralen!

Op jouw locatie in Oost-Nederland:

  • Flexibiliteit - De Swexy Workshop wordt gegeven bij jou op locatie! Onze instructeur komt naar je toe in de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en Drenthe.

Wacht niet langer! Maak van jouw dans een krachtige vorm van zelfexpressie. Schrijf je vandaag nog in voor onze Swexy Workshop in Zwolle en beleef 90 minuten vol passie, plezier en zelfontdekking!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 70,- tot € 700,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 20 personen
60 tot 90 uur
Wij komen op locatie in Gelderland, Drenthe, Flevoland en Overijssel
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01