tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Sushi workshop op maat - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Het is niet voor niets een populaire workshop: zelf sushi maken. Het is helemaal niet moeilijk; zeker niet als alle voorbereidingen al met zorg gedaan zijn. Dan blijft het leuke over voor jullie: lekker aan tafel zitten met je collega's, vrienden of familie, met alles binnen handbereik. Saké om te proosten, thee om de dorst te lessen en diverse ingrediënten om je lievelings- sushi mee samen te stellen.

Sofieke leert je een paar tips, vertelt je wat anekdotes tussendoor en geeft je vooral ook de ruimte om het gezellig te hebben met elkaar. We maken nigiri, maki, temaki, inside-out en futomaki. Met verse ingrediënten, maar ook kampyo, inari en tamago. Met diëten kan rekening gehouden worden en ook voor vegetariërs is dit een top etentje.

Sofieke komt met alle ingrediënten en spullen naar een locatie toe; die door jou is uitgekozen voor het feest. Of we zoeken samen naar een geschikte ruimte, die voldoet aan onze eisen. Er hoeft niet persé een keuken aanwezig te zijn. Wel een waterpunt, elektriciteit en voldoende tafels voor de deelnemers en spullen die ik voorbereid. Let op: geen tapijt op de vloer!

Met een standaard workshop maak je een volledige maaltijd aan sushi klaar. Dit duurt gemiddeld 2,5 uur. Met groepen groter dan 30 personen kun je ook kiezen voor een verkorte workshop van ongeveer 1,5 uur. Prima voor een lunch of borrelhap. De workshop is inclusief een glaasje saké om mee te proosten. Aanbod andere drankjes is per locatie verschillend geregeld. Vraag naar de details of extra vrijblijvende informatie.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 45,- tot € 50,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 14 personen
2,5 uur
Wij komen op locatie in Overijssel, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01