tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Sushi workshop op maat - Op locatie

Omschrijving

Het is niet voor niets een populaire workshop: zelf sushi maken. Het is helemaal niet moeilijk; zeker niet als alle voorbereidingen al met zorg gedaan zijn. Dan blijft het leuke over voor jullie: lekker aan tafel zitten met je collega's, vrienden of familie, met alles binnen handbereik. Saké om te proosten, thee om de dorst te lessen en diverse ingrediënten om je lievelings- sushi mee samen te stellen.

Sofieke leert je een paar tips, vertelt je wat anekdotes tussendoor en geeft je vooral ook de ruimte om het gezellig te hebben met elkaar. We maken nigiri, maki, temaki, inside-out en futomaki. Met verse ingrediënten, maar ook kampyo, inari en tamago. Met diëten kan rekening gehouden worden en ook voor vegetariërs is dit een top etentje.

Sofieke komt met alle ingrediënten en spullen naar een locatie toe; die door jou is uitgekozen voor het feest. Of we zoeken samen naar een geschikte ruimte, die voldoet aan onze eisen. Er hoeft niet persé een keuken aanwezig te zijn. Wel een waterpunt, elektriciteit en voldoende tafels voor de deelnemers en spullen die ik voorbereid. Let op: geen tapijt op de vloer!

Met een standaard workshop maak je een volledige maaltijd aan sushi klaar. Dit duurt gemiddeld 2,5 uur. Met groepen groter dan 30 personen kun je ook kiezen voor een verkorte workshop van ongeveer 1,5 uur. Prima voor een lunch of borrelhap. De workshop is inclusief een glaasje saké om mee te proosten. Aanbod andere drankjes is per locatie verschillend geregeld. Vraag naar de details of extra vrijblijvende informatie.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 42,50 tot € 50,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 14 personen
2,5 uur
Binnen
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Noord-Holland - Zuid-Holland - Overijssel
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01