tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer kookworkshops
Sushi workshop

Rol zelf de lekkerste sushi en leer alles over deze Japanse specialiteit

Ben je een liefhebber van sushi of wil je de kunst van het rollen van perfecte sushi leren? Onze workshops bieden de ideale gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te ontdekken. Bekijk nu onze brede selectie van workshops en zet de eerste stap naar sushi-meesterschap!

Wat maakt sushi workshops een veel gekozen activiteit?

Bij onze sushi workshops draait alles om het ervaren van de kunst en smaak van sushi. Hier zijn vijf redenen waarom mensen genieten van deze activiteit:

 1. Creativiteit - Ontdek je innerlijke sushi-chef en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je eigen sushirollen samenstelt. Experimenteer met verschillende ingrediënten en ontwerp unieke combinaties die bij jouw smaak passen.
 2. Samenwerking - Sushi workshops brengen mensen samen. Werk samen met vrienden, familie of collega's om heerlijke sushi te maken. Het rollen en delen van sushi zorgt voor een gezellige en interactieve sfeer waarin je samen kunt genieten van het resultaat.
 3. Leerzaam - Onze ervaren sushi chefs begeleiden je stap voor stap door het proces van het maken van sushi. Leer de juiste technieken, snijmethoden en presentatievaardigheden, zodat je ook thuis indruk kunt maken met je sushi-kunsten.
 4. Culinaire ontdekking - Sushi workshops bieden een unieke kans om nieuwe smaken en texturen te ervaren. Proef verse vis, knapperige groenten en de delicate balans van zoete en hartige smaken die sushi zo geliefd maken over de hele wereld.
 5. Memorabele ervaring - Sushi workshops zijn niet alleen een culinaire activiteit, maar ook een ervaring om te koesteren. Het is een kans om samen te komen, te lachen, te leren en te genieten van heerlijk eten, waardoor langdurige herinneringen worden gecreëerd.

Wat is de doelgroep van sushi workshops?

Onze sushi workshops zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van sushi maken. Of je nu een beginnende sushi-liefhebber bent of al wat ervaring hebt, iedereen kan deelnemen. Het is een ideale activiteit voor vriendengroepen, familie-uitjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsevenementen.

Veelgestelde vragen over sushi workshops:

 1. Moet ik ervaring hebben om deel te nemen aan een sushi workshop?
  Nee, onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 2. Zijn de ingrediënten vers en van hoge kwaliteit?
  Ja, we zorgen altijd voor verse en hoogwaardige ingrediënten om de beste smaak te garanderen.
 3. Kan ik mijn eigen dieetbeperkingen doorgeven?
  Ja, we kunnen rekening houden met bepaalde allergieën en dieetbeperkingen. Geef ze van tevoren aan ons door.
 4. Moet ik mijn eigen sushi-uitrusting meenemen?
  Nee, alle benodigde sushi-uitrusting en ingrediënten worden door ons verstrekt.
 5. Kan ik mijn zelfgemaakte sushi meenemen?
  Zeker! Je kunt je creaties na de workshop proeven en eventuele restjes meenemen.

Leer de fijne kneepjes van het bereiden van heerlijke sushi onder begeleiding van ervaren sushi-chefs. Geniet van een interactieve en leerzame ervaring die je smaakpapillen zal verrassen. Boek nu jouw sushi workshop en laat je inspireren door de magie van Japanse culinaire tradities. Ontdek je innerlijke sushi-meester!

Weergave:
6 sushi workshops
Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
8 tot 50 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland
Bekijk uitje
Tonen
€ 45,- tot € 50,- per persoon
Vanaf 14 personen
Wij komen op locatie in Overijssel, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01