starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Survivaltraining op het Alkmaarder en Uitgeestermeer

Wat ga je doen

Een zeer leuk en spannend concept is Project Lost, waarbij elk team uitrukt met echte reddingsboten op het Alkmaarder- en Uitgeestermeer om een bijzonder afwisselende missie te voltooien.

Van te voren krijg je een ‘survivaltraining op zee’. Daarna gaan jullie het rescuepoint bepalen. Met een waterkaart en boeien, waaraan de codes zijn bevestigd voor het achterhalen van de coördinaten, kom je bij de juiste plek terecht.

Daar aangekomen, moet je samen een kamp opbouwen met aanwijzingen uit het Lost-handboek, in de hoop dat je ontdekt zal worden door ons reddingsteam met behulp van noodsignalen en radioapparatuur.

Ook moet je nog met zijn allen op zoek gaan naar een verloren of verdwenen persoon die zich ergens op het onbewoonde eiland bevindt.

Kortom, als vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of als bedrijfsuitje een spetterend avontuur in en rondom het water, inclusief eventuele extra opties.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01