tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Suppen

Het water op met een van deze leuke SUP uitjes.

Samen suppen door grachten en over meren

Voor een leuke en originele watersport is suppen helemaal te gek. SUP staat voor Stand Up Paddling. Op een zogenaamde supboard moet je rechtop zien te blijven staan, waarbij jij je voortbeweegt met behulp van een peddel. In het begin misschien even wennen, maar ook makkelijk aan te leren en als watersport zeer laagdrempelig, waardoor jong en oud plezier kan beleven aan deze grappige surfsport.

Ideaal voor grote gezelschappen die samen iets leuks met elkaar willen ondernemen, zoals een gezellig familie-uitje, ludiek vrijgezellenfeest of als een waanzinnig leuk teamuitje. Suppen kan vanaf het voorjaar tot in het najaar en kun je het beste beoefenen op een brede vaart of op een open meer.

Voor het suppen is het beschikken over een zwemdiploma de enige vereiste en je moet natuurlijk niet bang zijn voor een nat pak. Erg leuk om te doen en nog gezond ook

Filter 14 uitjes
Weergave:

Er zijn 14 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 92,- per persoon
60 tot 200 personen
Balk, Gaasterland, Slotermeer
Korte omschrijving

Bijzondere aandacht voor het arrangement de H2O meerkamp. Van alle arrangementen het meest afwisselende dagprogramma die al meteen goed van start gaat bij het verzamelen in een schitterend horecapaviljoen aan het Slotermeer.

Tonen
€ 30,- per persoon
Vanaf 15 personen
Camperduin, Castricum, Egmond aan Zee, Schoorl
Korte omschrijving

Pure actie op het strand. Kom blokarten, brandingraften, kiten, suppen of één van onze andere strandactiviteiten uitproberen. Een arrangement waarbij je zelf uit de activiteiten kunt kiezen! Competitie en actie op het strand.

Tonen
€ 51,- per persoon
Vanaf 15 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Denk je aan Texel dan denk je al snel aan strand en zee en daar wil je zijn toch? Tijdens een veelzijdige battle met uitdagende spellen en activiteiten bij en in de zee, kan iedereen genieten en wordt de onderlinge band versterkt.

Tonen
Vanaf € 43,- per persoon
Vanaf 12 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Het water op met een groep vrienden? Je collega's beter leren kennen in een andere omgeving? Kies dan uit één van onze watersport clinics en vaar met elkaar op en rond de Sloterplas in Amsterdam!

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
6 tot 120 personen
De Biesbosch, Dordrecht
Korte omschrijving

Wil je samen met je vrienden of collega’s een gezellige dag op het water doorbrengen? Dan zit je bij ons goed! Wij verzorgen volledig georganiseerde groepsuitjes op het water.

Tonen
€ 30,- per persoon
4 tot 9 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Heb jij het ook wel eens gezien? Die mensen die op het water lijken te staan? Bij suppen sta je eigenlijk op een surfplank in het water en beweeg je jezelf voort met een peddel. Suppen wordt steeds populairder. Dat is niet gek, want het is heel leuk om te doen!

Tonen
€ 20,- tot € 40,- per persoon
3 tot 18 personen
Breda
Korte omschrijving

Suppen, ook wel stand up paddle boarden genoemd, is een razend populaire sport op het water. Je beweegt jezelf staand voort op een supboard, met behulp van een lange peddel. Het is gezond, leuk en je ziet nog eens wat van de omgeving tijdens deze unieke work-out.

Tonen
€ 20,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 2 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Stel je evenwicht op de proef met stand-up-paddeling. Met een groot surfboard en een peddel, glijd je over het water van de Noordzee. Maak er een complete work-out van, of peddel rustig door het water om complete rust te ervaren. Als je nog geen ervaring hebt met surfen, kan het balanceren op het board de eerste keer best een uitdaging zijn.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Op een schitterende locatie in Amsterdam-Oost kunnen we verschillende soort Outdoor & Watersport activiteiten verzorgen. Op het Nieuwe Diep bieden wij o.a het volgende aan: Suppen, Kajakken, Canadeese kano varen, Vlotbouwen.

Tonen
€ 19,95 per persoon
2 tot 9 personen
Dordrecht
Korte omschrijving

Suppen is een heerlijke rustgevende activiteit.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01