starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Strijd tegen de elementen - Spannend avontuur in de Ardennen

Wat ga je doen

Laat de overlevingsdrang in jezelf naar boven komen, want een beetje doorzettingsvermogen, creativiteit en samenwerking is wel nodig tijdens dit spannende avontuur in de Ardennen.

Net als in het programma Expeditie Robinson ga je met je gezelschap de strijd aan tegen de elementen. En dan bedoelen we vuur, water, lucht en aarde. Door goede samenwerking en slimme oplossingen kunnen jij en je team de uitdagingen tot een goed einde brengen. Jullie worden onderverdeeld in kleinere groepen die tegen elkaar zullen strijden.

Het programma neemt een halve dag in beslag. En dat allemaal in de Belgische Ardennen! Eventueel kan dit uitje ook op een anderen plek in Nederland of België plaatsvinden, als er maar voldoende natuur is.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01