tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star whatsapp
Terug naar Streekproductenrally met kookworkshop

Beoordelingen voor Streekproductenrally met kookworkshop

Gemiddeld een 8,0 uit 5 beoordelingen

8,0 Beleving
8,0 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

To BBB

To-BBB technologies BV, 27 personen. We hebben een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! Alles was goed geregeld en het was geen probleem om een Engelse uitleg te krijgen voor onze internationale werknemers. De Volkswagen busjes reden goed en de route was erg leuk en avontuurlijk. Na de Rally mochten we ons lunch pakket nuttigen, waarna er een leuke prijsuitreiking plaatsvond. Kortom een ontzettend leuke ervaring voor het hele bedrijf.

Door: Angelique

DKV

We hebben inderdaad een heel mooie dag gehad, mede door jullie enthousiasme en de supergastvrije ontvangst. Alle collega's waren erg enthousiast over de mooie kevers en de rally, de picknick onderweg en de kookworkshop, kortom in een paar woorden: Een super, leuk, gezellig, actief, maar toch relaxed, dagje uit !

Door: Ellen

Loyens en Loeff

Rallykever heeft ons een geweldige dag bezorgd met een leuke en leerzame workshop paardenmelkerij, varen met fluisterboten (het is dat we zo’n lol hadden anders hoorde je ons echt niet aankomen!) en een overheerlijke barbecue. Ook de keverrally was leuk, wat hebben wij genoten en gelachen. Iedereen vond de opgepimpte kevers leuk! Dankzij de enthousiaste begeleiding was het super en leuk, wij hebben allemaal genoten! Echt aan aanrader voor iedereen! Super bedankt!

Door: Gijsbert

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01