starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Strandzeskamp aan de vloedlijn bij Noordwijk Events

Wat ga je doen

Voor een actief en sportief middagprogramma aan het strand is ons arrangement Strandzeskamp aan de vloedlijn een zeer geschikte optie. Voor de nodige teambuilding is dit uitje op het strand vol sport, spel en ontspanning een echte aanrader.

Vanuit het strandpaviljoen ter plaatse worden 6 tot 12 teams samengesteld die door het uitvoeren van allerlei strandactiviteiten strijd met elkaar leveren voor het verzamelen van de meeste punten. De strandspelletjes die aan bod komen zijn Beachvolleybal, Wereldballenrace, de Zespersoons loopski’s en Skippytrain, Bounceball of Knotshockey en Touwtrekken.

Naast Noordwijk en andere bekende badplaatsen vinden overige strandlocaties in overleg plaats. Een ideale stranddag als bedrijfsuitje, teamuitje of ander groot groepsuitje die gek zijn op sportieve en hilarische momenten, die absoluut voor zullen komen tijdens deze bijzondere Strandzeskamp.

Cateringmogelijkheden zijn optioneel!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01