tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer hindernisbanen
Stormbaan

Uitdagende stormbanen met de vetste parcours

Ga er tegenaan en bestorm een stormbaan

Voor groepen die van uitdaging houden, tegen een stootje kunnen en die tot het uiterste willen gaan, is een stormbaan een geweldig leuk actief uitje! Touwslingeren, tijgeren, klimmen, springen, kruipen en ontwijken. Het komt allemaal aan bod op de meer traditionele stormbanen en de nieuwere varianten met namen als de sweeper, big red balls en de wipe-out. En er zijn ook leuke opblaasbare stormbanen, zowel voor kinderen als volwassenen. Vragen over dit uitje? Dit zijn onze antwoorden op de meestgestelde vragen over stormbanen.

Lees verder

Bijzonder geschikt voor teambuilding, omdat je als team samen moet werken om langs obstakels te komen. Maar daarnaast natuurlijk ook hartstikke leuk voor het vieren van een vrijgezellenfeest voor stoere mannen en vrouwen. Of voor een vriendenuitje. Meestal een outdoor activiteit, maar ook af te huren op een indoor locatie in combinatie met andere activiteiten.

Een stormbaan wordt ook vaak opgenomen in een bootcamp programma of een survival arrangement. Dit is dan meestal in combinatie met andere sportieve en actieve activiteiten, zoals kanoën en boogschieten. Ideaal voor de nodige afwisseling en een garantie voor veel beweging!

Het is ook mogelijk om een stormbaan te huren op jullie eigen locatie! Bekijk hier de mogelijkheden om een stormbaan te huren.

Weergave:
7 uitjes
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Gelderland en Overijssel
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 14 personen
Wij komen op locatie in Gelderland en Overijssel
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01