tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Stoer kinderfeestje - Segway & Hoverboard

Omschrijving

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een actief kinderfeestje in Hoorn, zandvoort of Haarlem. In de sporthal zetten wij een uitdagend hindernissenparcours voor jullie uit. Daar gaan jullie met segways, hoverboards, ninebots, onewheels en E-skates overheen.

Probeer alle elektrische voertuigen uit en leer je balans vinden, te slalommen en alle hindernissen te nemen. Je gaat over, door en tussen de hindernissen. Voor je het weet zoef je door de zaal heen. Wij bieden de nieuwste technische ontwikkelingen, zoals de onewheel en zelf balancerende hoverboards. De onewheel lijkt een beetje op een skateboard, maar dan met één groot wiel in het midden. Het lijkt net of je op een snowboard of surfplank staat!

Wij zorgen voor professionele begeleiding en genoeg apparaten voor de kinderen. Dit feestje is leuk voor alle kids vanaf 8 jaar. Je kunt het feestje al vanaf 1 uur boeken, maar langer is ook mogelijk.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 15,- per kind
6 tot 16 personen
Vanaf 1 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01