tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather info

Stippen op Porselein – Vrolijk, kleurrijk en zo leuk om te doen

Omschrijving

Een leuk gestipt bord, serveerplateau of toch dat mooie hart? Het ziet er allemaal zo leuk uit, wie wil zo’n exemplaar nu niet? Kom naar een van mijn workshops in de Brabantse Kempen op een idyllische locatie.

Ik leg je de mogelijkheden rondom het stippen graag uit. Je kunt werken met sjablonen of zelf een creatief patroon maken. Er zijn verschillende stipdiktes en heel veel mooie kleurtjes. Het witte porselein tover je zo om tot een kleurrijk geheel. Gedurende 3 uur word je steeds blijer en enthousiaster van het mooie resultaat. Nodig jouw vriendinnen uit en zorg dat ook zij dit uitje niet missen.

Terwijl jij creatief bezig bent zorg ik voor koffie of cappuccino of thee en verrukkelijke scones, wat een verwennerij! En uiteraard ben ik er om te zorgen dat ook jij met iets moois naar huis gaat. Dus meld je aan, dan zie ik je snel. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 34,50 tot € 39,50 per persoon (incl. BTW)
4 tot 12 personen
3 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 10 jaar

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Stippen is superleuk. Sfeer, ontvangst, heerlijke scones en prachtige omgeving! Zeker een aanrader.

Ik ging als verrassing voor mijn 50e verjaardag Stippen bij Yvonne met mijn beste vriendin en dochter en vond het geweldig! De sfeer, de ontvangst, de heerlijk scones en niet te vergeten de prachtige omgeving! Het stippen was superleuk en ik baalde ervan dat het afgelopen was haha. Zéker een aanrader om te gaan doen! Ook mijn dochter van 23 vond het superleuk! Bedankt Yvonne!

Door: Patty

Gezellig en zo goed verzorgd! Ik kom zeker terug.

Servies stippen als cadeau voor moederdag van onze zoon!! Wat was het gezellig! En zo goed verzorgd! Ik kom zeker terug!! 🌷🌹

Door: Helene
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01