tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Meer uitjes op 2 wielen
Step huren

Stap op een step en ontdek de leukste en mooiste plekjes die Nederland rijk is

Ontdek de stad op een leuke en unieke manier! Verken bezienswaardigheden, geniet van de frisse lucht en voel de vrijheid van het steppen. Bekijk nu ons brede aanbod en huur er een voor jouw ultieme stadsavontuur!

Huur een step en verken de omgeving

Ontdek de opwindende wereld van het steppen en waarom het huren van steppen zo populair is. Hier zijn vijf redenen waarom mensen genieten van deze activiteit:

 1. Avontuur - Steppen biedt een avontuurlijke en unieke manier om de omgeving te verkennen. Je kunt nieuwe paden ontdekken, plekken bereiken die met andere vervoersmiddelen moeilijk te bereiken zijn en genieten van de vrijheid van het steppen.
 2. Gezondheid en fitheid - Steppen is een geweldige manier om actief te zijn en in vorm te blijven. Het is een low-impact cardio-activiteit die je conditie verbetert, spieren versterkt en calorieën verbrandt, terwijl je geniet van de buitenlucht.
 3. Plezier voor alle leeftijden - Het huren van steppen is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een leuke activiteit voor het hele gezin en vriendengroepen.
 4. Milieuvriendelijk - Steppen is een milieuvriendelijk vervoersmiddel. Door te steppen in plaats van een motorvoertuig te gebruiken, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een schonere en groenere omgeving.
 5. Gemak en toegankelijkheid - Steppen is gemakkelijk te leren en vereist geen speciale vaardigheden. Het is een activiteit die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je ervaringsniveau. Bovendien zijn steppen beschikbaar in verschillende maten en modellen, zodat je de juiste step kunt kiezen die bij jou past.

Wat is de doelgroep voor het huren van steppen?

Het huren van steppen is geschikt voor een brede doelgroep. Het is ideaal voor gezinnen, vriendengroepen, toeristen die de omgeving willen verkennen, sportliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een leuke en actieve ervaring.

Veelgestelde vragen over het huren van steppen:

 1. Wat is een step?
  Een step is een voertuig met twee wielen, een platform om op te staan, een stuur en een rem. Steppen worden aangedreven door menselijke kracht en worden gebruikt als een vorm van vervoer of recreatie.
 2. Waarom zou ik een step huren?
  Het huren van een step is een geweldige manier om je snel en gemakkelijk te verplaatsen, vooral in stedelijke gebieden. Het kan ook een leuke en actieve manier zijn om de omgeving te verkennen en plezier te hebben.
 3. Zijn er routes of suggesties voor het steppen?
  Ja, we kunnen je suggesties geven voor leuke routes en bezienswaardigheden in de omgeving waar je kunt steppen. Vraag ons team om advies.
 4. Zijn er beperkingen voor het huren van steppen in slecht weer?
  Ja, bij slechte weersomstandigheden kunnen we beperkingen opleggen aan het huren van steppen. Veiligheid staat altijd voorop.
 5. Wat is het annuleringsbeleid voor het huren van steppen?
  Ons annuleringsbeleid kan variëren, afhankelijk van de specifieke huurovereenkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huur nu jouw step en ga op avontuur op wielen. Ervaar de vrijheid, het plezier en de gezonde activiteit van het steppen in de prachtige omgeving!

Weergave:
6 steps huren
Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
6 tot 100 personen
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Bekijk uitje
Tonen
€ 17,50 tot € 24,50 per persoon
2 tot 200 personen
Leiden
Bekijk uitje
Mensen op steppen in de stad Tonen
Vanaf € 47,- per persoon
Vanaf 12 personen
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01